Я вважаю, застосовуються фільтри bosch і tecnocar
Я вважаю, застосовуються фільтри bosch і tecnocar
але дозвольте мені зрозуміти одну річ... я думала, що мати олію відмінної якості? в мій двигун, а я не granch? масла? Мій ? масло castrol FST 5w30. Так що я повинен змінити?
Ви не зобов'язані змінювати.
Залежить від того, як ви знаходитесь. Я особисто не використовую-й? Castrol в цілому, але c'? навіть ті, хто каже, що він знаходиться дуже добре...
motul 8100.... все життя!!!! і навіть з мотоцикла....motul
для 147 1.9 jtdm selenia не ? максимум?
да!!!!
У мене а4 2008 2.0 143cv ? CR. Audi каже, що поставити Castrol, але ми знаємо, що комерційні питання. Щиро не купую масло з них-25 євро літр, але я замовляю в німеччині завжди фірмові VW cos? бути такою ж. ? зараз мені говорили, не ? найкращі!!!
мені castrol просто не подобається , у мене теж vw 2.0 tdi буду motul. так що навіть якщо я не тестував, я людина.... castrol не та, що це велике масло... ce безперечно краще
здається, що в кінцевому рахунку motul і bardahl були схожі, як продуктивність, але techon c60 msaps здається, краще
Ви xo, як на мене, ми повинні також вказати точний масло де parliami. Я наприклад беру завжди 5w30 vw офіційний з технологією fst. Якщо б вам довелося міняти на motul, який я повинен прийняти і те, що буде по-іншому?