Сторінка 17 з 25 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima
Результати з 161 по 170 250

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    Привіт всім . Я зробив, щоб зробити з professionalchiptuning мод для alfa mito 1,4 t multiair . Клієнт ? був щасливий і я теж . Хороша робота
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-01-2014 до 19:39

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    спасибі, і це було весело.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    я залишаю мій позитивний відгук після того, як зробив мод на мій mercedes sportcoupe,я був дуже радий, як мапу, що терпіння, яке вони дали мені.
    ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Факт defap на міф 1.3 mjet свою роботу бездоганно і швидко . Спасибі, хлопці

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    23
    Я хотів би подякувати дійсно багато, послуги on-line-це красивий сайт, який дозволив мені виконати difettosit? в моїй машині (OPEL MERIVA 1.3 cdti FAP 2006 року), який протягом всієї своєї життя, не ? ніколи туди багато хорошого. І це було defappata механічно механічний (класичний bucone у фільтр + діафрагма)? ніколи нічого не зробив на блоці управління.
    Завдяки вашій допомозі, у мене був відмінний файл DEFAP+EGR-OFF+ЗІСТАВЛЕННІ,що він, безумовно, змінив тон : двигун, я у вас підготували ще й додаткові очки поліпшення (mea culpa, не я я як і раніше завантажується і намагався), але особливо ваші цінні поради, я cerdando вчитися і я "руки починають" у світі, мені досі невідомо.
    Ще раз спасибі за вирішення цієї проблеми, і для збільшення доступності? доведено, ознакою пристрасть та близькість користувачам форуму абсолютно похвально!
    Ріккардо
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-03-2014 до 11:59

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт, річард, спасибі тобі і " the kid " для зворотного зв'язку.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-05-2014 до 22:18

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    7
    привіт всім, хлопці,тільки що повернувся з тест s? шлях мій гольф ? перше, що я подумав, випустити megafeedback так як це тільки другий крок ,я побачив поліпшення в плані продуктивності, нетто, нетто,нарешті, після майже трьох років тривог і карта no good riscopro задоволення від водіння.Данило ? був дуже добрий і насамперед професійний, а "цього",як і раніше не вистачає деталі для поліпшення, але ми на правильному шляху,я впевнений, ke на 3?step, ми робимо центрі, і я brindero разом з моїми друзями, щоб отриманий результат.Я хочу ще уточнити, ke в ці 3 роки розробниками,відомих серед іншого,mappatori etc etc намагалися але нічого, поки мені розділити дві турбіни, та ще з цим просто миряться і все нове, вони примушували мене думати про makkina ke, можливо, були проблеми,але не так? не ? мені потрібно тільки genta насправді досвідчений і практика ke знаєте, вам добре? і управління, електронна цих автомобілів.Насправді констатовано його професіоналізм? і досвід портер? досить р? робота для вас персонал...Рекомендую всім, отримати професійний чіп-тюнінг, якщо ви хочете зробити центр.спасибі особливо Данило, я вітаю всіх любителів завтра після пробував 3?step ви confermer? далі, чим вище.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт, джей, я задоволений, щоб ваш канал, я хотів би додати, зокрема, для тих, хто читає, що ми не зробили нічого особливого, просто мапу, на гольф 5 1.9 tdi 105л.з управління bosch edc16, але ліжко була заснована в тому, що машина не повністю сток насправді є турбо плюс, що надходять сестра попереднього, але з більш л. с., інтеркулер плюс спереду,вихлоп прямий плюс і всмоктування покращився, і, отже, важко народжується, щоб зробити спілкуватися один з одним і управління ці компоненти, а потім переводиться в простих словах робити йти машина сильна,без затримок,без збоїв і, перш за все, на надійність,насправді перед машиною хвалився, низька продуктивність,лад,відновлення на швидкість постійною і, насамперед, зламав 3 турбіни, що я не думаю, що детально не помітити,в будь-якому випадку я хотів би вказати, що ще машина, тільки почали йти добре, і що є ще хороший запас досить сказати, що тиск турбо " як раз в 1,5 пік і 1,1 постійно і що ми можемо tranquillmante довести до 1,8 пік і 1,5-1,6 константи,в будь-якому випадку ми бачимо, що народжується від step 3, що вже написав і що, однак, не повинні ще дістатися до максимальних тисків згаданих.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Я хотів би подякувати весь персонал в professionalchiptuning у факти, види, наших друзів Маріо і Данила, які розробили моя маленька 500 95 cv sfappata закритій рециркуляції відпрацьованих газів і підвищення я повинен сказати, що робота ? було зроблено за правилами мистецтва,я вже? виконували роботу особисто ..але! курив трохи занадто professionalchiptuning і вдалося знайти правильний баланс потужності і менше витрата,але в основному все у відсутності диму....хлопці, ви найкращі, дякую.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    спасибі тоні завжди правильний і добрий.

Сторінка 17 з 25 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •