середні режими, від 2 до 3000 обертів, і не вистачає зла на тиск,
середні режими, від 2 до 3000 обертів, і не вистачає зла на тиск,
Те ж саме, що я помітив, я з лямбда-орі... Ingannandola давайте дизельне паливо в протифазі по відношенню до встановлення оригінальний swot палива приходить пі? швидко ? у нас є миттєвого збільшення крутного моменту, а про те, l дозування залишається аналогічною all ori намазати пара pi? повільно, з піком iq в районі максимальної потужності... Є думка, використати метод, з допомогою якого він має більше досвіду і отримаєте кращі результати, ... Завжди залишатися в безпеці щодо органів передачі...
сьогодні я встановив рукав прямий, рот турбіни, видаливши парів масла і airbox ramair прямий, практично aspiorazione прямо, машина їде ще, насправді, навіть карту проінформований про те, не як мапу обдурив, але йде на більше, на даний момент я думаю, що насправді не вистачає повітря з airbox оригінальний, я завжди airbox ramair, але з курсио до airbox і, ймовірно, цієї кривої frenqava чимало, кривий u ремесло
Ось фотографії!!!
Ми хотіли б хороший журнал повне карту поінформована про те, щоб з'ясувати, коли і де має недоліки на ЦИ ефективної протягом усього оборотів корисні.
Я вважаю, що вчиться добре, ви повинні зуміти отримати агресія схожа на карту обдурив.
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
вже зробив журнал, ne gho факти в достатку, значення, є все, дизель буде добре вводили, я повинен мати час, щоб зробити журнал з кількома ecu scanc he я від передоплати, щоб побачити, якщо насправді використовуються ті, покласти на карту, щоб 100mm3, але gaoslio ne виходить правильно, дам подивитися також в журнал час вприскування, visibilke на новий multi ecu scan
Для curiosit? як дизель каже, щоб надати цій обдурили, коли ви робите журнал?
саме кількість встановлено на карту перетворення нм дизельного палива в залежності від запиту, від padela і обмежувач крутного моменту, а потім 80mm3 для моєї карти, але я думаю, що вона зупиниться у будь-якому випадку максимальний час вприскування, що він і не interpoli нічого після випробувань зроблені
Прошу тих, хто має знання управління dell turbo приводу, як обробляється, так? у мене 2 карти тиску турбо, в залежності від оборотів і дизель, інший тільки число оборотів, відразу після карта turbo, а потім 4 карти керування приводу, виражені у відсотках закриття клапана), з яких використовуються 2, 4, тепер ilmcomportamento тиску залежить як реконструкція карти тиску, так і карти.приводу, але як ви працюєте між собою, cio? якщо встановлюю відсоток відкриття клапана, тому що в будь-якому разі слід також карту тиску turbo, я не можу зрозуміти, що це, чому і коли ECU ВИКОРИСТОВУВАТИ один або інший або, як їх ВИКОРИСТОВУВАТИ разом?