Стр. 17 з 24 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima
Результати 161-170 231
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не використовую ecm для цього... відповідно до ecm це ви можете зробити в 2d, 2-криві карти, перша ? осі y, то тиску в рампі, друга-QI (x-вісь). Вас цікавить другий, черчі значення 6000 і 8000 і їх перетворення в 7200 до 10400.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    це-те, чому? не зрозумів...насправді вже? від часу, що я вам говорив коригування осей я дивився і покривали, але я не знаю, як ви могли редагувати побачив, що на ecm є фіксованими значеннями...

яка різниця, c'? між налаштувати осі, а потім збільшити крутний момент запиту, щоб компенсувати, а не залишати осей cos? і обманювати ебу дає 100 мм замість 80 потрібно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    різниця полягає в перехідні по суті, що стосується повсякденного використання, то, не бажаючи перебудови осі включає в себе також несиметричне дизельного палива в замку запалювання, фільтри turbo і т. д. і т. д ..

Для перехідних маю на увазі, що, коли задавите педаль, як тільки ecu визначає, що c'? повітря для 80 мм^3/(відповідно до lambda або будь-який інший обмежувач) їх впроваджує, але не насправді лежить на 80мм^3/i, але багато пі?, так що на машину без dpf це створює хмара ззаду, на авто з dpf ви не бачите значок, але фільтр тобі робить знижку до наступної регенерації (що ви presenter? набагато раніше).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    відмінне пояснення Сандро! дякую!!! зараз працюю трохи на картку і пізнаю ваші поради...в тому числі ті, які я вам раніше дав що стосується lim IQ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Сандро я відповідно осей, я сподіваюся, що ви зробили... я також збільшується ще кілька значень моменту запиту, щоб компенсувати...
    крім того, я дав трохи раніше до низьким IQ, щоб оцінити, чи можу я отримати з цього користь в інтернеті?...valuter? діагноз..що ви думаєте про це?

Додаю карту, я був би вдячний, якщо б я хотів дати йому ще один погляд, і, звичайно, ваші поради будуть почесних :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Я забув вставити вкладення :-)
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 04-06-2013 09:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    обмежувач в 1CC0F8 доходить до 3500rpm, після ? оригінальний...
    але я думаю, що ви не бастер? потужності, ніж той, який ви мали раніше, так що, якщо ви не просто розраховує, що ви все ще можете збільшити продуктивність за рахунок збільшення педалі і обмежувачем крутного моменту-до 500Nm.
    Авансові платежі ви їх збільшилося до 5мм^3/i в моменти двигун витрачає більше? для підтримання мінімальної, і, отже, не помітите різниці, аванси максимум замість concentrerei збільшення оборотів набагато більше? низькі, зокрема, можна помітити одну сходинку...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    спасибі, Сандро, маяк діагноз, щоб зрозуміти, скільки мм^3 ? потрібно дати трохи наперед, щоб дати їм 5мм я думаю, що може допомогти при запуску, що ви говорите? може бути, я говорю тільки дурниця,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    питання... лім максимального крутного моменту обмеження крутного моменту запитом педалі, або, дійсно, розроблена в дерево?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не існує кошти, щоб визначити момент на валу ? все, нібито...
    передплати з мінімальним IQ дизельного палива з двох ? добре її зменшення, враховуючи, що камера згорання не має проблеми тепла від розгону з високим IQ і особливо високих оборотів.
    У всякому разі спробуйте, я на 2.0 jtdm я намагався його збільшити і в результаті була машина галаслива і повільна прийняти обертів навіть з зчеплення тяга...

Стр. 17 з 24 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •