я не використовую ecm для цього... відповідно до ecm це ви можете зробити в 2d, 2-криві карти, перша ? осі y, то тиску в рампі, друга-QI (x-вісь). Вас цікавить другий, черчі значення 6000 і 8000 і їх перетворення в 7200 до 10400.
це-те, чому? не зрозумів...насправді вже? від часу, що я вам говорив коригування осей я дивився і покривали, але я не знаю, як ви могли редагувати побачив, що на ecm є фіксованими значеннями...
яка різниця, c'? між налаштувати осі, а потім збільшити крутний момент запиту, щоб компенсувати, а не залишати осей cos? і обманювати ебу дає 100 мм замість 80 потрібно?
різниця полягає в перехідні по суті, що стосується повсякденного використання, то, не бажаючи перебудови осі включає в себе також несиметричне дизельного палива в замку запалювання, фільтри turbo і т. д. і т. д ..
Для перехідних маю на увазі, що, коли задавите педаль, як тільки ecu визначає, що c'? повітря для 80 мм^3/(відповідно до lambda або будь-який інший обмежувач) їх впроваджує, але не насправді лежить на 80мм^3/i, але багато пі?, так що на машину без dpf це створює хмара ззаду, на авто з dpf ви не бачите значок, але фільтр тобі робить знижку до наступної регенерації (що ви presenter? набагато раніше).
Сандро я відповідно осей, я сподіваюся, що ви зробили... я також збільшується ще кілька значень моменту запиту, щоб компенсувати...
крім того, я дав трохи раніше до низьким IQ, щоб оцінити, чи можу я отримати з цього користь в інтернеті?...valuter? діагноз..що ви думаєте про це?
Додаю карту, я був би вдячний, якщо б я хотів дати йому ще один погляд, і, звичайно, ваші поради будуть почесних :-)
обмежувач в 1CC0F8 доходить до 3500rpm, після ? оригінальний...
але я думаю, що ви не бастер? потужності, ніж той, який ви мали раніше, так що, якщо ви не просто розраховує, що ви все ще можете збільшити продуктивність за рахунок збільшення педалі і обмежувачем крутного моменту-до 500Nm.
Авансові платежі ви їх збільшилося до 5мм^3/i в моменти двигун витрачає більше? для підтримання мінімальної, і, отже, не помітите різниці, аванси максимум замість concentrerei збільшення оборотів набагато більше? низькі, зокрема, можна помітити одну сходинку...
спасибі, Сандро, маяк діагноз, щоб зрозуміти, скільки мм^3 ? потрібно дати трохи наперед, щоб дати їм 5мм я думаю, що може допомогти при запуску, що ви говорите? може бути, я говорю тільки дурниця,
не існує кошти, щоб визначити момент на валу ? все, нібито...
передплати з мінімальним IQ дизельного палива з двох ? добре її зменшення, враховуючи, що камера згорання не має проблеми тепла від розгону з високим IQ і особливо високих оборотів.
У всякому разі спробуйте, я на 2.0 jtdm я намагався його збільшити і в результаті була машина галаслива і повільна прийняти обертів навіть з зчеплення тяга...