Стр. 17 з 42 PrimaПеред ... 7151617181927 ... ОстаннєUltima
Результати від 161 до 170 від 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Точно, як я зробив для cone порадив сандро. P. s. я повинен був довести до значення порога lamda 1 850 курив дуже багато. Питання сандро. Різні карти педаль яка ? що насправді використовується?
    Були карти порогу лямбда, що ви просто солярка впорскується?

Ви зробили це випадково, що відразу після карти педаль ви опинитеся на іншу карту часів inj?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Очевидно, що lr карти labda обмежують, я бачив їх intrmpi ін'єкцій після обмежувачі, але від damos nn яких нижче записи dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, значення, яке я використовував би, як ламбада ? саме 1. однак також спробуйте подовжити вісь, якщо я не помиляюся ? відкалібрований до 1050mg.
    Я хотів переконатися, що машина введіть всі дизельне паливо для ін'єкцій для потужності, потім я залишаю зазвичай в карти лямбда-функції, покласти межа.

*Вже, ніж в попередніх іграх серії, коли він говорить, що лямбда обмежує означає, звичайно, що обмежують звільнивши всі обмежувачі крутного моменту і витрата, я думаю, ви зрозуміли, так ? добре, повідомте про таку необхідність для розуміння читачів-й? новачок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    сандро 2 питання, скажімо, закінчити на 100% на мою карту, я відчув ще один обмежувач дизель після карти педаль, може indicarmelo? на damos-то я не бачив, по-друге, до тієї теми, яка вам задавав карти педаль, слід покласти всі algli ж значення, в тому числі мапу крутного моменту під час прискорення або кожен працює в певних умовах, я не знаю, який знає, що насправді використовується ебу,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    додам, що писав раніше 1cbf98 ? інший lim дизельне паливо в управління до temnperatura рідини двигуна, va in bad dad або в будь-якому випадку в нормальних умовах не обмежує?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    карти для педалі, деякі працюють в регенерації, іншими, наприклад, з manettino днк, щоб побачити, яка працює, спробуйте покласти один раз 100 нм крутного моменту, так? ви зрозумієте, який насправді керує!

Обмежувач відсутня ? *1CC034, але не повинен бути включений принаймні, на ті, що я змінив, я не був!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ідеальний запускаю тести, і я бачу, що й основна карта, обмежувач контроль, як тільки я повертаюсь додому. Що сказати, сандро ти дуже добрий і по-справжньому компетентного. Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ? більш того, обмежувач приніс мені щодо темп двигуна бачив, як я можу знати, що там ? активний?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось, тоді для безпеки я відібрав то обмежувач, і тоді я зробив всі криві педалі однакові, з тими ж брейк-пойнт і тієї ж кривої, а я не помиляюся я взяв в якості еталону кривої крутного моменту при розгоні, що це, на мій погляд, більш докладний, місце файлу.

нормальний маршрут, не палити нічого, коли він тоне трохи робить ? нормальний, набагато менше, ніж раніше, за допомогою цієї картки ви завантажуєте 100mm3 реальні дизельного палива на 120cv, ми близько 160 резюме + або -, робимо рахунок, що я прокатне 152 резюме і 340nm пара трохи anticipin і кроком за часом, на 19%, тут у нас карта, де 100mm3 ви збільшившись на 25% порівняно з 80mm3, тиску в магістралі rail вислови 1680 бар тільки від 80mm3 вгору, отже, не прагнемо нічого, навіть насос і форсунки не нагріваються дуже і подяку; всі фільтри дизель розблоковані, прискорювач карти всі однакові, для регулювання потужності massiam на цій карті є 2 шляхи, один діяти на обмежувач крутного моменту, інший діяти на картах, лямбда, при збільшенні значення dimiuisce потужність, abbassandolo вона збільшує, якщо ви хочете, щоб відповідь com?вік,emte інший педалі bisgona переробляти карти проміжних педалі, для інших-так я з турбо максимальний пік 1.5 бара і стабільної 1.4, 1.5 бар після 2500 оборотів в хвилину, фільтр всмоктування, динаміку airbox ram air і downpipe, для цього я повинен був торкнутися також overboost, тому що нудьгуємо по частині стиснення я шипи turbo високі, якщо ви впускних і випускних оригінальний ви можете зробити орі.

сподіваюся, я сказав усе, і цей файл може бути корисним.

Ще раз спасибі сандро за інших хлопців, багато допомагає, як тут коли-небудь їх отримав і я сподіваюся, що про це так багато за те, що я можу зробити
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    2
    Спасибі всім, для довідки у мене ж машина і ваші виступи, мені дуже допомогли, тільки, що, на жаль, я можу завантажити карти і побачити відмінності

Стр. 17 з 42 PrimaПеред ... 7151617181927 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •