Стр. 17 з 22 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    на моїй alfa 147 2006 механік виключила swirl, і я розрізав осей, на яких були кулаком метеликів, а нижня частина служить в якості кришки ( механік не вважав необхідним нарізування різьби, щоб поставити 4 шпильки, хоча я волів би так). Тоді я написав в карті, що я виклав і діагнозу голос " клапан вторинного потоку" і кріпиться на 5%, навіть якщо accelero. А якщо я посилаю команду через тест сервоприводів, а вартість коливається від 5% до 95% приблизно. Тому я припускаю, що тепер зубчасті колеса блокуються і служать лише кришка! У будь-якому випадку, навіть якщо я йду на p? не по темі усуваючи завихрення і 2 каталізатора, автомобіль, це добре, ще, що ви втратите до низькими цінами!!! Прискорювач-й? чутливі, і відповідь-й? негайно. Тільки p? у rumorosit? підкреслюється, чому? до мінімуму колектори тепер пі? відкриті, і трохи гальмо двигуна менше, але непомітно. Rumorosit? акцентується також, так само як і віддалені каталізатори. По мені краще поставити труби з нержавіючої сталі. Рекомендую видалити ці метелики, перш ніж плакати, що двигун, можливо, було чудово, перш ніж ви aspirasse всі swirl!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    23
    привіт всім, я теж випадає багато машин з проблемою метеликів, особливо групи "фіат" кожен раз ? підприємство, для того щоб зняти колектор і зробити ковпачки, але щось більше? важко ? щоб переварити годин роботи замовнику на 4 шапки. :-)
    я хотів би задати вам питання, яке я сподіваюся не так безглуздо, хтось із вас перевірив, якщо disabilitandole в карту електродвигун залишається відкритим, але нейтральний або пу? рухати? з тиском може зробити контраст на електродвигун і закрити їх?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Лоді (LODI)
    Повідомлення
    8
    Привіт всім, у мене croma 1.9 150cv 2008 року придбав використовується в 2012 році, після близько рік з моменту покупки я чув rumoraccio прискорення з відповідною втратою потужності і не шпигун, через кілька хвилин машина повернулася, вести себе, як завжди, після двох років з-за ліні низьких обертах, труднощі в резюме і strattoni на висоті 1800-2200 я вирішив зняти колектор (пластик), і що я бачу? І зникли в swril третього циліндра, що порадите? Elimimino в swril решта або купувати новий колектор????
    Довідка!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Citazione Спочатку Написав andrea58599 Visualizza Messaggio
    Привіт всім, у мене croma 1.9 150cv 2008 року придбав використовується в 2012 році, після близько рік з моменту покупки я чув rumoraccio прискорення з відповідною втратою потужності і не шпигун, через кілька хвилин машина повернулася, вести себе, як завжди, після двох років з-за ліні низьких обертах, труднощі в резюме і strattoni на висоті 1800-2200 я вирішив зняти колектор (пластик), і що я бачу? І зникли в swril третього циліндра, що порадите? Elimimino в swril решта або купувати новий колектор????
    Довідка!!!!
    видалити інші, зробіть очищення колекторів, дросельної заслінки, map-сенсор і закрити, l egr. ти був більше, ніж пощастило, люди серйозно пошкоджені головки блоку циліндрів і небо поршнями з вихровою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Видалити Всі..
    Або, а також отримати колектор 147 E3 все в ал
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Лоді (LODI)
    Повідомлення
    8
    Тоді, перш за все, велике спасибі за відповіді, ви були розігріті, то доводиться вибирати між колектор новий (350€) або перероблено без swirl (150-200€), я вирішив видалити три клапани решта з мого збірника, я розірвав клапани з них штифт, напоказ, штирі, я різьбовий отвір з чоловіком, від 6 закрито отвір гвинтом і рясні гальмує філе, я видалив втулки, вкладиші із пластику, на якому обертаються штирі для запобігання sfilandosi потрапляли в двигун досвідчені з чищення колектора, який був заповнений так, що лайно, що я не можу зрозуміти, як він працює, інші, що розрахунки гідродинаміки!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    видалити swirl , вже було з'їдено , я сподіваюся, немає пошкоджень , видаленні swirl від ecu , і він компенсує геометрії turbo і карту трохи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Лоді (LODI)
    Повідомлення
    8
    Сьогодні я закрив всі доведено машини, нічого, що, здається, не поліпшилась, а навіть погіршилась, в цей момент я повинен бачити, хто йти, щоб перепризначити блок управління таким чином, щоб відновити те, що було втрачено і, можливо, відключити Swirl egr dpf, ви говорите, що, ви знаєте, до кого я можу звернутися між міланом і Лоді??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я видалив тільки лопатки, не видаляючи штирі, так що я не був змушений навіть заткнути дірки штирів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Лоді (LODI)
    Повідомлення
    8
    Я вважав за краще видалити з контактів, щоб уникнути будь-якої поломки, ви знаєте, що не існує не може порушити, і потім штирі зовнішніх почав бути зневоднення, тому я сподіваюся, що проблему усунули з bloccacuscinetti, що я використовував в якості bloccafiletti.
    Я помітив, ще одна проблема в колектор з пластику, по мірі того, двигун працює забиваються в нападі egr на впускному залишаючи ****** прохід вузький для вихлопних газів, які, будучи зосереджені тільки в одній точці на колекторі, як правило, fonderlo, загалом, фіат, щоб вирішити проблему, вони створили іншу.
    Cinqueturbo порадив колектор 147 €3 у вас, у випадку, якщо код деталі не можу знайти його в оборот??
    Поради для карти??

Стр. 17 з 22 PrimaПеред ... 71516171819 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •