на моїй alfa 147 2006 механік виключила swirl, і я розрізав осей, на яких були кулаком метеликів, а нижня частина служить в якості кришки ( механік не вважав необхідним нарізування різьби, щоб поставити 4 шпильки, хоча я волів би так). Тоді я написав в карті, що я виклав і діагнозу голос " клапан вторинного потоку" і кріпиться на 5%, навіть якщо accelero. А якщо я посилаю команду через тест сервоприводів, а вартість коливається від 5% до 95% приблизно. Тому я припускаю, що тепер зубчасті колеса блокуються і служать лише кришка! У будь-якому випадку, навіть якщо я йду на p? не по темі усуваючи завихрення і 2 каталізатора, автомобіль, це добре, ще, що ви втратите до низькими цінами!!! Прискорювач-й? чутливі, і відповідь-й? негайно. Тільки p? у rumorosit? підкреслюється, чому? до мінімуму колектори тепер пі? відкриті, і трохи гальмо двигуна менше, але непомітно. Rumorosit? акцентується також, так само як і віддалені каталізатори. По мені краще поставити труби з нержавіючої сталі. Рекомендую видалити ці метелики, перш ніж плакати, що двигун, можливо, було чудово, перш ніж ви aspirasse всі swirl!!!