Стр. 16 з 18 PrimaПеред ... 61415161718 ОстаннєUltima
Результати від 151 до 160 з 178

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ті, як правило, не використовують, продають.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Ви насправді продає повний пакет або ліжко, але я впевнений, що mokto менше, ніж бігають знаю тільки, що 11 гб damos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    я їх, у мене є всі ті, оновлюються, але драйвер на winols створив тільки знаючи всі криві і карти... і потім потрібно подивитися, якщо damos були оновлені до нової ECU так що дивіться на тих, хто говорить тільки брехня

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    де я можу завантажити winols

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    очі sti пакети, які дійсно змушують вас посилку! Довелося, наприклад, один мій знайомий, який дав 119 євро, якщо я не помиляюся, то x не знаю, скільки гігабайт damos і в кінці кінців ви ? знайшли посилку!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    я не використовую їх ніколи не драйвери створив їх тільки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    damos.rar

ось неповний список

просто взяти потрібних людей? також окремі просто запитайте, і ви avr? у damos, якщо доступно!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Машиніст Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я приїхав, я навіть в цій темі після декількох peripezzie в тому, щоб працювати Winols на Win 7 x64.

Щоб не відпустити втратив цю тему, що мені здається дуже цікавим, я хотів би вас побачити, якщо ви думаєте, я на правильному шляху, щоб те, що стосується використання Damos на файлів (що, мені здається, що те, що ви намагалися зробити в попередніх постах).

Взявши за приклад класиків, Damos, що можна знайти в мережі, я взяв на розгляд те, що 147 1.9 JTD 455_089. Відкривши цю папку, всередині знаходиться файл орі, що файл ".DAM" файл ".HEX"

Беручи файл ".HEX" і trainando в winols, завантажується карта. У цей момент, trainando завжди в winols файл ".ДАМ", з'являється вікно імпорту damos. Натиснувши далі, ви потрапите потім у вікно, де пу? фільтрації різних карт або адрес (наприклад, виключити карти, які містять тільки singioli-розрядної etc...).

Після selezzionato зі списку і фільтрації карти, які ми хочемо побачити, що вийде щось подібне, де з допомогою damos мають значення безпосередньо на карті:

Екран 1.jpg
    Екран 1.zip

Якщо це ? те, що ви намагалися потрапити в пост precendeti, я сподіваюся бути в змозі допомогти. Пам'ятаю, що, ймовірно, працює тільки з файлами ".HEX", присвячений цій damos.
    2 питання......якщо я файл з ecu у bin, що damos я можу імпортувати файл орі, або я повинен перетворити його якимось чином і я не знаю, яка у форматі HEX?

Я помітив, що в багатьох випадках шляхом імпорту файлів, HEX і damos відповідного автоматично знаходить зміщення. C'? спосіб її обчислити або знайти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    я riallaccio в цю дискусію,
    я одужав, damos, що мені потрібно для alfa 147 jtd.
    це файл .osl завжди damos або щось змінити.
    я стару версію winols і damos їх не робить мене завантажити;я встановив демо версію, навантаження, damos, і я бачу багато карт з адресами, що починаються з F, але я не можу зрозуміти, як взаємодіяти з мій файл....
    хтось допомагає мені......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    якщо ви маєте на увазі .ols проекти, зроблені з winols, які або не можуть містити damos файли, завантажені файли
    я раджу вам шукати на ****** winols method 1...

Стр. 16 з 18 PrimaПеред ... 61415161718 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •