up...немає новин?
up...немає новин?
спасибі ecuprom... зміна дало позитивний результат на мій kessv2... сьогодні я прочитав і написав тихо edc15 гольф...
інше питання... як я можу знайти файли, help ?
вам потрібно завантажити версію ori програмного забезпечення на веб-сайті alientech ви завантажуєте в help і скопіювати в папку help, що у вашого kess!
ніхто від напрямку?
я скачав програмне забезпечення, орі, але мені не відкриває файли, допоможіть... мені потрібно підключити мій клон? не з'? небезпека, яка мені блокує всі?
щоб зробити це, потрібно встановити стару версію , я думаю, 1.89 і в " чистий " пк, де ви ніколи не поставив іншу версію.
уго ---- президент A.E.P.
На сайті завантажити тільки 2.06... 1.89, де я можу знайти? Якщо регламент дозволяє nn ви можете поділитися папці help?
якщо ви шукаєте добре на форумі c ? обговорення, що говорить це, і ви також зможете скачати стару версію, як вам говорить ugoboos і як я робив з усіма help в курсі...і як говорить удо, ви повинні мати чистий комп'ютер без kess активних сенна? не завантажує нічого![]()
Привіт, хлопці хто-небудь знає, що значить "питання, дзвінок - " будильник " " мій kess v2 не читає майже нічого
помилка "будильник" / будильник, чому? ви робите неправильні посилання або помиляєтеся вибрати ваш ECU або ? кидали![]()