Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Стр. 16 з 17 PrimaПеред ... 614151617 ОстаннєUltima
Результати від 151 до 160, 167
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Я не розумію, що хотів сказати.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав enzopezzano Visualizza Messaggio
    Я не розумію, що хотів сказати.
    бачив, що ви відчуваєте, витягнув завдаю вам відповідаю,
    ви читали назву теми?
    ви читали, що це опитування?
    ВИ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ЦЕ НЕ ОБГОВОРЕННЯ, ДЕ ВИ ПИШЕТЕ І РОЗМІЩУЄТЕ КАПУСТА ВАШІ?
    ТОБТО ДИСКУСІЇ, ЯКІ ПОЧИНАЮТЬСЯ ДОБРЕ, ТО ЗАВЖДИ БУДУТЬ ПЕРЕАДРЕСОВАНІ В ІНШИЙ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    бачив, що ви відчуваєте, витягнув завдаю вам відповідаю,
    ви читали назву теми?
    ви читали, що це опитування?
    ВИ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ЦЕ НЕ ОБГОВОРЕННЯ, ДЕ ВИ ПИШЕТЕ І РОЗМІЩУЄТЕ КАПУСТА ВАШІ?
    ТОБТО ДИСКУСІЇ, ЯКІ ПОЧИНАЮТЬСЯ ДОБРЕ, ТО ЗАВЖДИ БУДУТЬ ПЕРЕАДРЕСОВАНІ В ІНШИЙ.
    Мені не здається, що ми повинні ######## таким чином. якщо я відправив, що було, наприклад, і, а збільшення часу уприскування. Потім говорите, що треба допомогти, пояснити, etc..... Дивіться, якщо я вам на ніс не з'? проблема , я не втручаюся ї?, cos? вам не брудні обговорення. Шкода тільки, що опубліковано рішення для виключення egr на мареллі mj8.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2013 до 13:31
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав enzopezzano Visualizza Messaggio
    Мені не здається, що ми повинні incazzarsi таким чином. якщо я відправив, що було, наприклад, і, а збільшення часу уприскування. Потім говорите, що треба допомогти, пояснити, etc..... Дивіться, якщо я вам на ніс не з'? проблема , я не втручаюся ї?, cos? вам не брудні обговорення. Шкода тільки, що опубліковано рішення для виключення egr на мареллі mj8.
    дивіться, що таке рішення, я знаю її протягом кількох місяців, якщо ви вважаєте, що ви поділилися твоє винахід, а також вкажи мені посилання, я видалю ваш винахід, і в будь-якому випадку на форумі ви знайдете речі, які ви не знали, так що речі є взаємними,то я запрошую вас мову, більш підходящий і, крім того, мене, не збирається, на носі немає, але не потрібно бути генієм, щоб зрозуміти назву теми для обговорення, і просто відповісти, від цього замість того, щоб відправляти файли, щоб думки і т. д.,з цим я закриваю, якщо ви хочете підключатися чи ні, мене мало хвилює, але, якщо ви повинні неухильно дотримуватись правил, в іншому випадку я виступаю як краще, я думаю, добрий день.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    у бензинових двигунах, в яких продуктивність визначається кількість? з всмоктуваного повітря і співвідношення повітря-бензин, не ? завжди потрібно змінювати час уприскування.
    принаймні, 2 причини:
    виробники не так? необережних дати бензин неправильний, щоб зробити менше продуктивність. потім базова карта зазвичай ? ок
    лямбда-зонди поклали б на місці все в короткі терміни.

у дизельних двигунах продуктивність визначається кількість? палива, чому? повітря ? "фіксована". тому для збільшення продуктивності необхідно дати пі? палива, і для того щоб дати її нам, вони хочуть, щоб час впорскування-й? довгі. якщо для цього ви використовуєте карту інжектор або переміщуються обмежувачі, наприкінці результат ? все ж, ви хочете згенерувати часи-й? довгі. всі чіти є.....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Для дизельних, не раз ? потрібно, залежить від того, як далеко простягається карту первісним, якщо ? можете розблокувати обмежувачі, щоб прийти, прочитати всім, і особливо від того, які послуги ви хочете отримати. Наприкінці вистави я вважаю, що в будь-якому випадку, після видалення різних обмежувачів, слід розширити карту масштабуючи осі, щоб не обдурити ecu щодо кількості
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Повністю згоден з asdone! Підправити карту форсунки ? потрібно тільки, якщо, зросли обмежувачі введення, на карті не було визначено в новій галузі роботи. Мапу б, отже, riscalata екстраполюючи значення з тенденцій попередніх
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    5
    Я не я коли-небудь час уприскування.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Приємно бачити так багато шкіл думки, кілька потрібних тестів, проведених насправді з діагнозом, і багато-багато годин, втрачених в результаті, інших потрібних для чистої води удача, а інші помиляються із-за незнання собачку, тобто саме тих, хто переконав нас у pi?, та інші помиляються із-за незнання saccenti, тобто ті, які все знають і все можуть
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    C'? багато досвіду ? безумовно, хтось не почне керувати за допомогою журналу.
    Час і паливо, витрачений на різні випробування, навряд чи буде поставити на рахунок.
    Я підтримую зміну часу.
    IP

Стр. 16 з 17 PrimaПеред ... 614151617 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •