Я не розумію, що хотів сказати.
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
Я не розумію, що хотів сказати.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Мені не здається, що ми повинні ######## таким чином. якщо я відправив, що було, наприклад, і, а збільшення часу уприскування. Потім говорите, що треба допомогти, пояснити, etc..... Дивіться, якщо я вам на ніс не з'? проблема , я не втручаюся ї?, cos? вам не брудні обговорення. Шкода тільки, що опубліковано рішення для виключення egr на мареллі mj8.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2013 до 13:31
дивіться, що таке рішення, я знаю її протягом кількох місяців, якщо ви вважаєте, що ви поділилися твоє винахід, а також вкажи мені посилання, я видалю ваш винахід, і в будь-якому випадку на форумі ви знайдете речі, які ви не знали, так що речі є взаємними,то я запрошую вас мову, більш підходящий і, крім того, мене, не збирається, на носі немає, але не потрібно бути генієм, щоб зрозуміти назву теми для обговорення, і просто відповісти, від цього замість того, щоб відправляти файли, щоб думки і т. д.,з цим я закриваю, якщо ви хочете підключатися чи ні, мене мало хвилює, але, якщо ви повинні неухильно дотримуватись правил, в іншому випадку я виступаю як краще, я думаю, добрий день.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у бензинових двигунах, в яких продуктивність визначається кількість? з всмоктуваного повітря і співвідношення повітря-бензин, не ? завжди потрібно змінювати час уприскування.
принаймні, 2 причини:
виробники не так? необережних дати бензин неправильний, щоб зробити менше продуктивність. потім базова карта зазвичай ? ок
лямбда-зонди поклали б на місці все в короткі терміни.
у дизельних двигунах продуктивність визначається кількість? палива, чому? повітря ? "фіксована". тому для збільшення продуктивності необхідно дати пі? палива, і для того щоб дати її нам, вони хочуть, щоб час впорскування-й? довгі. якщо для цього ви використовуєте карту інжектор або переміщуються обмежувачі, наприкінці результат ? все ж, ви хочете згенерувати часи-й? довгі. всі чіти є.....
Для дизельних, не раз ? потрібно, залежить від того, як далеко простягається карту первісним, якщо ? можете розблокувати обмежувачі, щоб прийти, прочитати всім, і особливо від того, які послуги ви хочете отримати. Наприкінці вистави я вважаю, що в будь-якому випадку, після видалення різних обмежувачів, слід розширити карту масштабуючи осі, щоб не обдурити ecu щодо кількості
Повністю згоден з asdone! Підправити карту форсунки ? потрібно тільки, якщо, зросли обмежувачі введення, на карті не було визначено в новій галузі роботи. Мапу б, отже, riscalata екстраполюючи значення з тенденцій попередніх
Я не я коли-небудь час уприскування.
Приємно бачити так багато шкіл думки, кілька потрібних тестів, проведених насправді з діагнозом, і багато-багато годин, втрачених в результаті, інших потрібних для чистої води удача, а інші помиляються із-за незнання собачку, тобто саме тих, хто переконав нас у pi?, та інші помиляються із-за незнання saccenti, тобто ті, які все знають і все можуть![]()
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
C'? багато досвіду ? безумовно, хтось не почне керувати за допомогою журналу.
Час і паливо, витрачений на різні випробування, навряд чи буде поставити на рахунок.
Я підтримую зміну часу.