Однак навіть filtron відмінні!!! у гірському часто, як перший завод у wv!
ви, звичайно, залежно від градації, але якщо я беру 5/40 d однієї марки і одного d на інший марки рівні, звичайно, 10/40, не ? одно 5/40
Вони не зовсім рівні, масло ? тієї ж градації, але ? якість? що змінюється!
Я використовую тільки Bosch і UFI, - за матеріал фільтруючого елемента, що в різних тестах, повернув в обох випадках відмінні результати на кількох pass ефективності тесту з вихідних потоків, безумовно, прийнятні (навіть зі змазкою з additivazioni EP молекули-тверді, в середньому, > 10 мкм), незважаючи на вражаючу фільтрації сторін. Не рекомендую, крім того, використання якого-небудь добавка додатково (будь то прибиральник ланцюга, прокладки антитрения, etc.etc...), потрібно просто міняти масло часто і з якістю продукції?:
Ось кілька порівняльних випробувань:
http://filtrationcomparisons.weebly*****/index.html
Якщо ви хочете ретельний аналіз і, на мій погляд, набагато більше? діє, я додаю Файл!
і knecht, що ви думаєте?
Чудово, але не ****llo UFI і Bosch; li equiparerei в звичайних Польща, Tecnocar або Champion. Знайти їх для всіх авто особисто я б поставив esclusimamente UFI, - за потрійною системою фільтрації та відмінних страв на виході, крім того UFI ? серед небагатьох, Бренд-відполірувати всі металеві компоненти у власних фільтруючих елементів! Очевидно, якщо у вас Knecht використовуйте їх, ви не F1, двигун або прототип!
І все ж я був переконаний, що knecht б набагато краще, ufi! і Muller, як вони?
Я не знаю, бренд, якщо не для того, щоб йогурт!!! Однак сказати, cos? майже, здається, хочете створити ранжування ****llo марок, що дуже важко, чому? б зроблено аналіз фільтрів для кожного конкретного автомобіля! Пу? можливо, що для автомобіля X Bosch або UFi як фільтр, посередній; я кажу в цілому, в середньому, всі Бош і UFI, відмінні фільтри, але не ? сказав, що вони завжди найкращі! Так би мовити, на Pegeut тип 106 ралі 1.6 кращі фільтри абсолютної були Польща і UFI!!!
Востаннє редагувалось V. V.; в 22-02-2013 14:52
Фільтри UFi є дуже добрими, ви також розумієте, від ціни xch? ? продукт також дуже добре!