Стр. 16 з 40 PrimaПеред ... 6141516171826 ... ОстаннєUltima
Результати від 151 до 160 394
    Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    на форумах німці кажуть дуже добре в порівнянні з класичною bosch і mann filter, у мене є тайник в будинку і досі я завжди знаходив дуже добре, рахунок ? вилікувати в деталях і фільтруючого матеріалу дуже добре
    Прекрасні, як ті, bosch ne piu' і ne менше
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    Однак навіть filtron відмінні!!! у гірському часто, як перший завод у wv!
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    10
    ви, звичайно, залежно від градації, але якщо я беру 5/40 d однієї марки і одного d на інший марки рівні, звичайно, 10/40, не ? одно 5/40
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    Вони не зовсім рівні, масло ? тієї ж градації, але ? якість? що змінюється!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я використовую тільки Bosch і UFI, - за матеріал фільтруючого елемента, що в різних тестах, повернув в обох випадках відмінні результати на кількох pass ефективності тесту з вихідних потоків, безумовно, прийнятні (навіть зі змазкою з additivazioni EP молекули-тверді, в середньому, > 10 мкм), незважаючи на вражаючу фільтрації сторін. Не рекомендую, крім того, використання якого-небудь добавка додатково (будь то прибиральник ланцюга, прокладки антитрения, etc.etc...), потрібно просто міняти масло часто і з якістю продукції? :

Ось кілька порівняльних випробувань:
    http://filtrationcomparisons.weebly*****/index.html

Якщо ви хочете ретельний аналіз і, на мій погляд, набагато більше? діє, я додаю Файл !
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

garret
    Guest
    і knecht, що ви думаєте?
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Чудово, але не ****llo UFI і Bosch; li equiparerei в звичайних Польща, Tecnocar або Champion. Знайти їх для всіх авто особисто я б поставив esclusimamente UFI, - за потрійною системою фільтрації та відмінних страв на виході, крім того UFI ? серед небагатьох, Бренд-відполірувати всі металеві компоненти у власних фільтруючих елементів! Очевидно, якщо у вас Knecht використовуйте їх, ви не F1, двигун або прототип !
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    І все ж я був переконаний, що knecht б набагато краще, ufi! і Muller, як вони?
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я не знаю, бренд, якщо не для того, щоб йогурт !!! Однак сказати, cos? майже, здається, хочете створити ранжування ****llo марок, що дуже важко, чому? б зроблено аналіз фільтрів для кожного конкретного автомобіля! Пу? можливо, що для автомобіля X Bosch або UFi як фільтр, посередній; я кажу в цілому, в середньому, всі Бош і UFI, відмінні фільтри, але не ? сказав, що вони завжди найкращі! Так би мовити, на Pegeut тип 106 ралі 1.6 кращі фільтри абсолютної були Польща і UFI!!!
    Востаннє редагувалось V. V.; в 22-02-2013 14:52
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Фільтри UFi є дуже добрими, ви також розумієте, від ціни xch? ? продукт також дуже добре!
    IP

Стр. 16 з 40 PrimaПеред ... 6141516171826 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •