ви капусти до причини, щоб відкрити її intendu закрити його, плутати мене завжди, тому що підвищення відсоткових закриваю так мене бентежити!!
ви капусти до причини, щоб відкрити її intendu закрити його, плутати мене завжди, тому що підвищення відсоткових закриваю так мене бентежити!!
але цікаво, що в 3000 оборотів в хвилину, з 1.8/1.9 бару наддуву і 110mm3 дизельного палива вводять в датчик витрати повітря чуєте тільки 1290 мг всмоктуваного повітря? ? значення, яке може бути добре чи мій датчик витрати повітря істерики? значення до мінімуму, є правильними на 550mg
Ні, сандро, чесно кажучи, в цій області немає, ви можете пояснити його, будь ласка?
У всякому разі, я airbox kd1r з придихом, що рибалка поруч з коробкою запобіжників, рукав 22 см між турбіною і датчик витрати повітря силіконовий
проблема ? продиктовано тим, що датчик витрати повітря має свій діапазон експлуатації, який коливається від 1Volt 4.4, звичайно, ви повітря, щоб досягти значення pi? високий, більше не в ступені пі?, значення максимальне.
якщо ви хочете зійти з розуму можна montargli на датчик витрати повітря на 16v, що повинні бути розширені по-різному, звичайно, масштабуючи лінеаризації на maf (трохи, як ви з map при переході від то *2.5 бар, що *3bar)