відображення видалення dpf/egr на mercedes E320 CDI 204cv чудово, як запит
швидкий і точний
відмінна робота
відображення видалення dpf/egr на mercedes E320 CDI 204cv чудово, як запит
швидкий і точний
відмінна робота
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
послуги ###### принаймні з мого боку.. ? відмінно!!
дякую за роботу, яку ви робите, і вибачте, якщо іноді в процес файлу.. великий!!!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 00:12
Had my Fiat Bravo 198 remapped by you, and had an fantastic communication with you on ****. You adviced me to not take to much hp from my engine because of DPF and made me an map designed for my car with DPF. The car works better than ever. Thank you for exelent сервіс!!!! Will come to you again for my next remap.
Regards from Кай, Norway
велике вам спасибі за все.
Востаннє редагувалось admin; 21-11-2013 до 12:24
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я Радий, що зустрів, нарешті, як Данило, денис , дві людини, чудові і inpeccabili в їх роботі.
роботи, виконані до досконалості швидко, але в основному без спекулювати на нещастях інших людей,я зіпсував кілька робіт, і були швидка і допомогти мені .
так як протягом..., я гарантую, ви не залишає ніяких сумнівів на перепризначення.
крім того, ресторан опівдні, все ок. красива катання приємно, звичайно, і хороший форум, вітаю, хлопці...
Велике спасибі Данилу, що я йшов крок за кроком, відображення моєї Alfa 159 1.9 150cv.
Закрито, EGR, DPF off і mappatina...? інший автомобіль!!!!
Швидке обслуговування і дуже серйозно!!!! Оцінка 10+
Привіт
Мануель
Додам, що мій відгук позитивний для обслуговування форуму. Я згоден з іншими користувачами, високий професіоналізм? і наявності.
Дякую
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Виняток dpf на edc16c9 Opel Vectra 1900cc CDTI 150cv.
Після першого mod майнула індикатор свічок розжарювання, зробив скидання параметрів dpf і новий мод для dpf, забезпечена команда форуму в найкоротші терміни , тепер все ок.
Дякую вам ще раз.