Стр. 16 з 55 PrimaПеред ... 6141516171826 ... ОстаннєUltima
Результати від 151 до 160 від 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Я час від часу роблю різні тести на інформоване і обдурили з поінформована про те, можу надати iq равлики диму без автомобіля для мене бере резюме, але залишається дозування простий схожий на оригінал, якщо ввели ж iq з обману car бере ще пару і поновлюється, перш ніж моя ідея ? що лямбда тому з пробки з першої системи друга річ в оману не добре тиск турбо cio? збільшується без контролю, ніж вказано в карті ... а то я бачив файли за допомогою методу проінформований про те, не повинен курити, якщо все зроблено добре, за винятком того, що лямбда не ? вирівняні, витрата необхідної, щоб решта у багато разів не вдається відкалібрувати запит необхідної всім навколо карти, щоб зробити ставку slle стовпців потрібний час... ? імпортований також, що maf прочитайте в точку, якщо немає-нічого не дизель... Я зробив спробувати два типи карт на різних людей і завжди вибирають той, обдурив, щоб той питання, aggressivit?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    На проінформований про те, що ви можете зробити тест, залишаючи лямбда-stok і побачити, як v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ? можливо, так ? впевнений, що з картою обдурили всі стратегії, щоб не мати дим в перехідних йдуть собі благословення, те, що я не пояснюю ? якщо ви насправді подання assuluta ? вище. Вихідні з цим впоратися? деякі журнали, щоб зрозуміти, в чому прикол, навіть, чому? факти говорять, що карту повідомлено, курить пі? і йде менше. Це ? щось можлива, тільки якщо в кінці цієї повідомлено, виходить менше повітря. Але ми? пу? хочемо сказати, що тиск наддуву більше? низька... Загалом, десь в діагнозі має бути написано, що залежить...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ? turbo, яка стискає менше повітря...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? turbo, яка стискає менше повітря...
    так, але якщо ? то чому тоді я продовжую використовувати мод, перевірив, і встаю turbo, якщо я хочу тієї ж продуктивності обдурив...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Там повинно бути perforza помилку на карті проінформований про те,.... Як riguarada карту лямбда я роблю так: один раз робили, до межі, де не fumosit? я спробую автомобілі також робити журнал. Якщо витрата палива буде "вирізати", ніж встановлено в інший картки означає, що втручається лямбда, тобто мало повітря і bisongna збільшити тиск турбіни і зменшення витрати палива...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    Там повинно бути perforza помилку на карті проінформований про те,.... Як riguarada карту лямбда я роблю так: один раз робили, до межі, де не fumosit? я спробую автомобілі також робити журнал. Якщо витрата палива буде "вирізати", ніж встановлено в інший картки означає, що втручається лямбда, тобто мало повітря і bisongna збільшити тиск турбіни і зменшення витрати палива...
    Є помилки на карті повідомлено, зроблені маріо, насправді карти, 2 карти одні і ті ж, змінюється тільки вісь часів, і що ? оригінальна, в іншій ? адекватним. дивна річ ? саме, що карту повідомлено не тільки менше, але курить навіть більше, це змушує думати про те, що дизельне паливо впорскується всі, так чи інакше, але зміни тиску turbo, і я так думаю з контролера PID, що збільшення QI збільшують свої операції.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    не ? що про те, мг, ви, змащуючи в попередньо iniez, iniez princes town включно та посаду , на відміну від обману, який збільшує все iniez?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді, я спробував збільшити час niezione, як якщо б розширені, щоб повідомити карту, але без зміни вр, результат, машина мені залишається трохи прискорене якийсь час до випуску, як на мапу проінформований про те, що це ? індекс, що йому не дуже подобаються вр midificati на карті час.... крім того, на карті обдурив bnoto завжди певний fumosita, але ми говоримо, що ? більш лінійною в каналізацію, а карту поінформовані про fumosita йде в пучки, схожі на візки, щоб тиск турбо-про це теж, заперечують, у мене є манометр, і тиск не змінюється, ammeno, що її не існує, як я чув від хлопця, що я знаю з форуму dell альфа cin як обмежувач дизельного палива в залежності від тиску турбо, але якось я не бачив на damos, тому я думаю, обман

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    бажаючи повторювати тієї ж iq, а по продуктивності, менші двох речей або turbo низьким deternimate умов, а також дизельне паливо з карти, обдурив вводиться до і-ї? швидко, і мені не f? зняти ніхто не з голови, доказів у мене зроблені як 8v, що 16v .. з інформацією ? якщо ви не можете надати йому дизель-й? на середніх оборотах, чому? потім високим iq вимірюємо правильно за винятком того, що ми вимірюємо? що ecu хотіли б додати і ми не можемо бути впевнені, що введіть насправді в тій же речі, може ви? сказати, з обманом, може бути, ми вносимо в pi? чим вимірюється, і ми зможемо отримувати потрібну кількість повітря, щоб її не палити.... нагадаю, що тиск і витрата повітря не йдуть рука об руку ми могли б навіть обдурити розташування, геометрія ... я, я помітив, турбо-бас на середніх оборотах і трохи дизель .. і, відповідно, відсутність rettivit? у зйомках газу так мало пара до зони максимального крутного моменту... вас, де ви помітили зниження продуктивності?

Стр. 16 з 55 PrimaПеред ... 6141516171826 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •