-
Спасибі, Сандро, за пораду.. абсолютно вірно те, що ви говорите, зробити карту я завжди відчував, dpf великого значення, чому? а так видалити в дн...я мапу на вар близько тижня, і я шлях в тому місті, і на трасі близько 1200 км за 2 тижні регенерації, так що зараз все ще може бути добре... припустимо, що вид видалення в короткий я не заперечую навіть регенерувати кожні 300 км :-)
-
я виходжу в будь-якому випадку, щоб піднятися ще вр Сандро, просто щоб дати трохи linearit? у pi? на надання...що ви говорите?
-
я їх scalerei належним чином обидва...
-
Що ви маєте на увазі, щоб піднятися належним чином?
-
часу в останньому стовпці, як дизель помножив? Введіть ЦИ нібито, передостанній стовпець, як добре!
-
Час останніх двох стовпців я їх, розраховані на 70 і 100 без урахування перо з часу відкриття форсунок, то вони можуть бути приблизно 72/73 і 104/105, порівнюючи інших розрахунків, altee карти
-
добре, тоді ті значення, для вставки в вісь! важливо, однак, що, ймовірно, ви abbasser? СЦ реального вводять, так що якщо ти захочеш знову повернути продуктивність спочатку потрібно підняти педаль і обмежувачі крутного моменту до 500 нм... дивіться самі...
-
Сандро, прости мене, але я не розумію, що ви маєте на увазі, коли говорите мені вставити значення на осі...
-
Подивіться на зображення, яке я виклав, осі таблиці (ліворуч, де ? стрілка миші, замість 80 вам потрібно буде ввести 104 і замість 60, 72.
-
Сандро, але ви маєте на увазі зображення на лім. IQ?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму