не існує..
не існує..
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
навпаки, ви повинні бути раді, коли ви були в кирилиці, ****** перекладач поруч, і в шлях!!
Я хотів запитати вас про одну річ: але для кожної версії hw і sw файл, c'? є damos конкретне? Чи ce n'? один загальний, який йде добре на цей тип ecu?
Наприклад: Bosch, Med9.1... ви можете? використовувати damos для будь-якого файлу, Med9.1 розкрийте, або для кожної версії hw і sw має свій damos пов'язано? Спасибі.
Ок, спасибі. Все ясно.
Привіт всім, я приїхав, я навіть в цій темі після декількох peripezzie в тому, щоб працювати Winols на Win 7 x64.
Щоб не відпустити втратив цю тему, що мені здається дуже цікавим, я хотів би вас побачити, якщо ви думаєте, я на правильному шляху, щоб те, що стосується використання Damos на файлів (що, мені здається, що те, що ви намагалися зробити в попередніх постах).
Взявши за приклад класиків, Damos, що можна знайти в мережі, я взяв на розгляд те, що 147 1.9 JTD 455_089. Відкривши цю папку, всередині знаходиться файл орі, що файл ".DAM" файл ".HEX"
Беручи файл ".HEX" і trainando в winols, завантажується карта. У цей момент, trainando завжди в winols файл ".ДАМ", з'являється вікно імпорту damos. Натиснувши далі, ви потрапите потім у вікно, де пу? фільтрації різних карт або адрес (наприклад, виключити карти, які містять тільки singioli-розрядної etc...).
Після selezzionato зі списку і фільтрації карти, які ми хочемо побачити, що вийде щось подібне, де з допомогою damos мають значення безпосередньо на карті:
Екран 1.jpg
Екран 1.zip
Якщо це ? те, що ви намагалися потрапити в пост precendeti, я сподіваюся бути в змозі допомогти. Пам'ятаю, що, ймовірно, працює тільки з файлами ".HEX", присвячений цій damos.
Від матвія
додам, що (щодо цього damos конкретне, що ти сказав)
при імпорті файлу .HEX вибір "intel hex", як тип файлу (класичний binary), а на питання, якщо імпортувати його в різних областях, як ви кажете, немає.. сов? створити єдиний блок і там просити? розмір 1 МБ (1024 байт) цей файл ? правильний розмір.
Тільки cos? я міг змусити його побачити правильно, в протилежному випадку я стрибала 3/4 карти...
Однак, повертаючись до damos у мене є клієнт, який має їх у курсі aoggi
Ну, для? не pnso, що їх бажання поділитися.![]()
Від матвія
ті, як правило, не використовують, продають.
уго ---- президент A.E.P.