1,7 boost-це максимальна x цей автомобіль ?
1,7 boost-це максимальна x цей автомобіль ?
для того, щоб знати напевно, потрібно мати під compressor map turbo цієї машини, відразу розумієш, на папері, поки що тиск є ви можете натиснути з турбо ви повинні відслідковувати через манометр тиску вихлопних газів або "зустрічний" чому? припустимо, що отвір вытыхания турбіни і з 50 і бар з turbo boost через цей отвір проходять також 2 бари "тиску" тепер турбо компресор і холодного на папері, може також підтримувати 3 бар, так само як і двигун, але якщо ми даємо це тиск в двигун від того ж отвори, спочатку ти повинна пройти 6 бар у цій ситуації...і як би дауна двері зробили, щоб було 1 людина за один раз ви хочете, щоб перейти від тієї ж 6 осіб, всі разом...результатом є те, що ми не піде ніколи, отже, є межа для кожного, що...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
1ed9ac карті 8x16 осі y iq осі x prex rail осі Z, щоб виявити на damos (тобто, я дивлюся)
від 1eeeb0 в 1eeeba можуть бути по-справжньому lim iq, але не знаходжу вр для того, щоб зрозуміти, до чого належать
1efd1e карта 16x16 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f3f00 тиску турбо це йде, підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f50f2 карті 16x10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на цю карту
1f5562 1f5662 1f57ce карту 10х10-16x10-10х10 так само, як і вище
1fb83e йде підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
1fbab4 і 1fd44a не потрібно нічого, карті все в нуль
Ти забув, для вр 7000 до 5 карток авансових платежів
на інших картах турбо, як раз inj і обмежувачі turbo і rail station ecu їх вже пораховані до 80mm3 або навіть до 90.
треба тільки побачити, якщо є інші lim iq реальні залежно від температури повітря, дизельного палива і т. д.
Манро, я дав неправильні дані, я дивилася тільки в очі....
1ed9ac карті 8x16 осі y iq осі x prex rail осі Z, щоб виявити на damos (тобто, я дивлюся)
має бути правильно, і ваші міркування...
від 1eeeb0 в 1eeeba можуть бути по-справжньому lim iq, але не знаходжу вр для того, щоб зрозуміти, що
відносяться
не обмежувачі iq їсти хоче damos
1efd1e карта 16x16 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на
ця карта
також тут є хоче damos
1f3f00 тиску турбо це йде, підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і
в останньому стовпці поставити значення справедливі prex для 80 мм3
підтверджую
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив
натисніть цю карту
також тут подають damos
1f50f2 карті 16x10 осі y об / хв вісь x iq по осі z, не знаю, але я ніколи не бачив, натисніть на
ця карта
damos
1f5562 1f5662 1f57ce карту 10х10-16x10-10х10 так само, як і вище
damos
1fb83e йде підняв до 8000, щоб повідомити ебу новий iq max і в останньому стовпці
поставити значення справедливі prex для 80 мм3
підтверджую
1fbab4 і 1fd44a не потрібно нічого, карті все в нуль
damos
у будь-якому випадку, хлопці, не треба божеволіти, щоб знайти, хто знає, які тузи, карти дивні в
це екю, обмежувачі iq через драйверів, скажімо, я 4 у той час як bp, щоб підправити у разі
ми хочемо зробити мод інформація лямбда,аванси,turbo,карти вдт duty cycle або
час oveerboost,час вприскування і паливною рампою.
Згоден, я хотів дати відповідь на адреси замислювалися, від tranky, втратив трохи часу, але, принаймні, я виявив, що багато вр карт, про яких ви говорите, вже встановлені більш ніж у 70mm3. Я ще не намагався lim iq з драйвера, він говорить мені, як я встановлені, що я тренуюся, щоб знайти їх в 2d. Дякую
Всім привіт, я новий передплатник, і на раду були перенаправлені на цю тему. Тут ви говорите про знайти вручну кожну карту від так званого hexdump? Роботи з драйверами в цих випадках має допомогти і дати нам впевненість, що правильно визначили карти?