якщо я хочу поважати відсоток ін'єкції між до і після вмт, але я думаю, що ви можете вийти на відсоток 50/50....
якщо я хочу поважати відсоток ін'єкції між до і після вмт, але я думаю, що ви можете вийти на відсоток 50/50....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
6 градусів багато для мене? якщо ви вважаєте, внесок turbo, то p? що піднімається, повинно спуститися
це може бути можливо? що з 12.5? dpms car li "digerisca"... все може? ...
cos? що навіть 6? ppms,навіть якщо може здатися, що багато,може бути, двигун не "по лобі"....
двигун їх перетравлює спокійно або майже.., але і на новачків ? якщо ми знаходимося в ідеальному світі було б достатньо, передбачати їх 6? і все було б ок..а ні..
відповідь я написав пост назад.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
цікаво було б дізнатися також діаграму розподілу fiat 105 jtd, щоб конкретно знати, на скільки градусів відкривається клапан розвантаження таким чином,на мою думку,ви можете продовжувати вводити також після вмт до тих пір, поки випускний клапан і закривається і після цього відкривається припинити вводити, щоб не закінчити inettare в каналізацію....
я кажу "ні"....по-моєму, нічого не витрачає, тому що з моменту, коли клапан залишається закритим і продовжує вводити в маси повітря і палива, що горить,вже спрацьовує до вмт, а набагато раніше, від упорскування пілот, ми отримуємо збільшення тепла і, особливо, тиску всередині циліндра, коли поршень st? спускаючись в стадії корисно, скажімо, це в перекладі означає більше тиск на поршень= більше пари, отже, більше потужність...
крім того, в пост, де calcolavo заздалегідь, я забув accenare, наприклад, факт, на мій погляд, дуже важливо cio? ін'єкції експериментального...
якщо ми у випадку з заздалегідь основного уприскування, що було 21? у нас уприскування пілот скажу, що це 15? якщо ми передбачаємо тільки головна підемо на "accavalarci" пілот, тому для мене не було б affato погана ідея дати заздалегідь уприскування пілот залишаючи traquesta і основне, водночас такої міри, що виробник встановив але "traslando все заздалегідь"
Востаннє редагувалось манро; 07-12-2012 у 01:04
пам'ятайте, що після певної кількості обертів pre-inj, не ? більш активним.
мова розтягнути впорскування після вмт добре.. але через певну кількість градусів, не потрібно більше нічого..
ви можете взяти в якості прикладу двигуна в генераторному..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
так, але регенерація f? тому що ви навмисно вводить дизельного палива поза камери згорання...насправді пост згоряння, так і з випускний клапан відкритий "завантажити" на дизельне паливо, насіння незгорілого газова колонка, що st? залишивши двигун, а потім, щоб закінчити, щоб спалити цей дизель всередині fap для innalzarne температура цього і спалювати все твердих частинок, накопичених...то що ? всі дизельне паливо даремно....
у попередніх постах я був з міркування, використовувати пост горіння за межі fumosit?
у jtd в preiniezione закінчується приблизно в 2800 оборотів в хвилину, а потім починає водити в mjet ? інше є, а також 5 ін'єкцій за пре
Востаннє редагувалось cicciogsr; 07-12-2012 у 07:16