Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Стр. 15 з 17 PrimaПеред ... 51314151617 ОстаннєUltima
Результати 141 150, 167

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    більш, що підвищення правильний питання буде ЗМІНЮВАТИСЯ, бо не вирішує, що товстію (збільшуючи.
    для мене, якщо ви говорите про машини, бензин пилососом я думаю, відповідь на це питання ? очевидно, бачили, що єдині речі, які можна змінювати (наприклад, в iaw 6f 8f 16f etc) час вприскування (випередження і тривалість).
    я додав би, що в разі двигунів, оброблених з точки зору всмоктування і, отже, динамічні ефекти відрізняються від оригіналу ? абсолютно необхідно зміна часу уприскування: це стосується як аванс, який за тривалістю. крім того, в пошуках потрібного відносини лямбды ? вирішальне значення корекції часу.

я думаю, що ви deduca, що для мене відповідь ? ви.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    карту якого ви посилаєтесь, не приносить жодних змін потужності, спробуйте змінити його, як в позитивну, або негативну, поведінка простоїть. Решту часу уприскування, ті, звичайно, зробити збільшення дизельного палива. Я, як я вже? написав сторінок тому їх змінити, якщо потрібно, але з логікою, не в пунктах, у випадку або у відсотках, в разі... і в будь-якому випадку змінюється все...
    "напади на сидіння" ? інструмент вимірювання дуже дивно...
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    я згоден з вами, sandromarciano! дуже дивно!
    очевидно, для збільшення або зменшення часу уприскування палива в дизель треба знати, якщо в певний момент ви паливної жирної або magra. зміна зроблено так...або собака не має сенсу і тільки погіршує стан речей.
    я не великий спеціаліст двигунів дизель, але я думаю, що не сильно відрізняється від бензину...грати все ж із співвідношенням стехиометрической!
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    люб'язно запрошую деяких користувачів, які пишуть все на ту ж тему, всі обговорення прочитати назву обговорення ж, перш ніж писати,я ще раз подякувати всіх тих, хто забруднює такий пост і всі наші інші, що йдуть позаду.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    а я не знаю бензинового двигуна, і від того, що я вивчав, я можу запевнити, що вони набагато більше? складні зміни у дизельні. В останні насправді, якщо тачка правильно час вприскування ебу gestir? дизельне паливо ніколи не вийти за межі afr значення, але на відміну від бензину, не доведеться турбуватися, якщо ви надлишком повітря...
    Так що з моєї точки зору, змінити без політики час на бензин ? дуже пі? проблематично, ніж дизель...
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    я згоден з вами, політика, має бути не ви можете отримати у вухо. В цьому випадку роблять свої обов'язки інструменти, такі як вимірювач відносини лямбда-термопара на виході, все, очевидно, пов'язано з відповідних датчиків обертів двигуна і tps...
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    бензин сьогодні з датчиків wide-band роботу ? дуже пі? спрощений... порівняно з бензином коли-то з лямбда-narrow...
    для яких встановлено логіка правильна, не мають проблем з паливною...

що стосується він карту відомого... мені s? дивно... з чим говорити...
    edc15c7 у мене зроблені...і навіть вчилися в свій час... має свою власну логіку роботи... і після цього? резюме вийшли в залежності від підготовки...
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ось файли мода часів.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2013 до 09:36
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    за допомогою цієї картки, якщо cos? ми хочемо назвати..
    що напади на сидіння, я бачу, що дурна... потім залежить від датчика**** як ? калиброванны
    :-)
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ну, якщо не вірите-спробуйте!