Стр. 15 з 17 PrimaПеред ... 51314151617 ОстаннєUltima
Результати від 141 до 150 161

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    пошук turbo sourge на youtube, і ви розумієте, що говорите
    я попереджаю, навіть вібрація на ppedali у відповідність шуму, тягнути другий відчуває себе, принаймні, у 3-4 рази, якщо esgeri... (звичайно, відбувається в точці піку.

Про IC повітря, води, я не сумніваюся, для визначення, коли ви починаєте перепризначити екю ви піддаєте ризику щодо майбутніх проблем...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я думаю, між 400 і 450 нм без істотних змін, в обмін ж, що і раніше повністю надійно...
    крім цього порогу потрібно вживати заходів..в тому числі спеціальне масло,керуванні і т. д. і т. д.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    До 400nm в 5м витримує цього, я впевнений, звичайно, ми говоримо про unncambio здоровим і не зношений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Навіть мій сандро, решта під 1.6 бар на 2000 оборотів, але не перебуває досі ніколи не, в бадмінтон я вниз з дизель до 2500 оборотів ffinch? він не ходив? на маховик і зчеплення, coupe turbo 20, як турбіна, я просто і просуває, я піки максимальних 1.9 бар і стабільний 1.7 1.8 бар піків на 1.9 рідкісні, і це прекрасно, я не можу просити більше, з турбіни на підшипниках переході до elaborazionitroppo eestreme також в ****llo надійності? йдуть факти-й? виступи та враховуючи, що ? машина для сім'ї, я fermoqui, що ggi? va-й? що добре. Але colliooriginali витримують.gt2256 і ті час? У мене теж ущільнення trimetallica

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be завжди залежить від того, як ти догляд за компонентами стрес і як тримайте все під контролем, я, наприклад, не titromai з аква під 70? і масло під 70/80?, вірніше, навіть не я коли-небудь 2000 оборотів, завжди вимикаю 20 секунд, після чого двигун на холостому ходу, тільки масло синтетика кожні 15000 км, sengo постійно під контролем форсунок і корекції, що ви не більш 3,5 cme один раз, але 2-мало на cilindor 3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    однак моя ніколи не sourge, але ти, що версія у вас? скільки у вас комплектація? моя trim 50 exducer 56 inducer 39.6 tip 4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    однак моя ніколи не sourge, але ти, що версія у вас? скільки у вас комплектація? моя trim 50 exducer 56 inducer 39.6 tip 4
    Я ж версії, висновок 156 2.4 JTD 150cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ви ж самі.мій, мені ніколи не йде в sourge дивно, але gi? на 2600 обертів тому майже 1.8 бар на швидко минуще, що є відмінності на провідниках, я труби IC сталі і фільтр kd1r

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    хлопці, як ви мені запропонували, я подивився відео на surge, практично відчувають себе з бочки, в результаті ударів, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    В основному турбіна намагається ввести pi? повітря, скільки не вдається, і це викликає гідроудари, щоб повертатися ж сказав, грубо кажучи, і senolificabdo

Стр. 15 з 17 PrimaПеред ... 51314151617 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •