Стр. 15 з 42 PrimaПеред ... 5131415161725 ... ОстаннєUltima
Результати з 141 по 150 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Тільки я приходжу з роботи, підкажіть, спасибі. Як fjnziona обмежувач диму, відносини steccbiometrico 14.7, що цифра дорівнює, як конверсія? 1? Думаєте, що карту 100mm2 я взяв з карти 170cv 2000. Значення для інших часів була або аналогічні, а потім correggendole трохи, я думав, там. Я зробив розрахунки zulla мапу часу, для кожного значення ? повідомлялося також час нас ставить форсунки відкриватися близько 200us правда? Я рейку з надання 1696 і вимірюється 1730, ? нормально? Тепер я думаю, що я міг би помістити його, навіть орі переглядів запити через обмежувачі і nn обманюючи ecu
    його stechio 14,7 = 1000.
    На 2.0 форсунки-й? великі, тому рахунки будуть завищені! їх у відсотках, як я тобі радив! Rail, не ? нормально, що виміряне значення йде над метою, ecu не робить ці розрахунки, повинен обов'язково дотримуватися того, що ви задали тобі!!! Спробуйте поставити його орі і подивитися, якщо таким чином, слід своєї мети, навіть якщо це й так? чи не так ? можливо, що ви коли регулятор лопнув!
    У будь-якому випадку, спробуйте використовувати тиск pi? високий витрата палива більше, тобто, сша 1680 на 90мм^3 і 1650 для 80-х, і cos? далі до raccordarti з оригінальною картою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Вже nn, я став пробій в магістралі rail може бути ? це тому, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Вже nn, я став пробій в магістралі rail може бути ? це тому, що
    спочатку я спробував би, як він веде себе з орі, але вимірюється, повинна бути наступна мета... це ? факт!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Nn віск tabtissima різниця, вимірювана 1730 запитом 1696, то тепер я від несправності двигуна ecu знаю, бачить, що вона погано написана, що я зробив якийсь інший раз, як тільки я повертаюсь додому, мої виправлення та нарахування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Прочитав 30 бар, 1696, сьогодні виправляє карту і надбавки, зараз мені дає відмову двигуна, що ви бачите, що він sbaglito писати контрольну, я зробив кілька voltr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, однак рахунок ? пік, рахунки, постійний тиск! якщо ви впорскує в 1730bar на якусь мить ? нормальний, не ? якщо в минулому те, що значення!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось на заданому карту, зроблені всі виправлення, вами наведені, обмежувач газу, 900, перероблена сходи rail, турбо-і overboost до 100mm3, збільшено терміни 100mm3 25%, і 90 на 15%, збільшити крутний момент, але одне питання, але реальне значення педалі, справжнім запит з якою карти ? з 4? ось файли
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    p061b калібрування, я б не хотів, щоб breal занадто високі, але на першу карту зробив їх не дав, помилка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    на мить вимірюється sufes, розум стоїть на 1650

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я contimua дати збій системи управління mototre, стара карта не його, не розумію, де я був неправий, я навіть перевірив ще раз файл

Стр. 15 з 42 PrimaПеред ... 5131415161725 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •