ок.
я намагався їх змінити.
в edc 16, якщо ви їх підніміть тиск підвищується. повинні бути відсоток duty cicle значення, контролюючи з vag.
я помітив, що якщо їх торкнеться приблизно 2000-2500 оборотів в хвилину , додайте час вприскування у цих оборотів змінені, робить великі піки турбіни. насправді в майбутніх випробуваннях я поклав їх в грі, і в разі, якщо їх зростання трохи навколо 3500 4000 тримати трохи більше-це ненормально, що руйнується, навіть якщо збільшити карту turbo
Незабаром мені приходить MPPS.. не можу чекати, щоб почати, щоб експерименти..
Але буде краще, ніж очікую, що буде тепло, щоб почати робити з писання..
Так, принаймні, якщо inchiodo все, я йду на роботу в самокат![]()
якщо ви хочете бути прискіпливими, навіть 100 повне.....
Навіть шлюб змінюється, якщо ви розмістите дизель з нормальною дизель синій або інший......
а ? єдиний спосіб грубий, щоб зрозуміти, якщо робота, яку ви робите ви на шляху...
я на початку був в минулому помилки на 3,5% у версії орі на +5/6%... після того, як зрозуміли, як modda тепер син " або " +1/1.5%..з egr закритий, не погано, якщо пам'ятаєте, в змінних помилка, що не може? зробити ecu і навіть невеликі розрахунки, зроблені на місці від vw і від кількох полях, які складають час впорскування.... ecu повинен інтерполювати час, коли потрібно витраті між лежить між значенням і тим, що поруч (+ або -), більше ? стрибка краще riveler? помилка....
У edc16 часто час x зміни запасів не потрібно абсолютно, щоб доторкнутися до них.......
В tdi залежить.. є карти, які, як обмежувачі, які повинні бути розташована на pid турбує.. якщо від занадто дизельного палива і ecu затримує управління vgt за piccate stratosferiche.. і часто трапляється також, що пропускає turbo боку компресора.......
добре, якщо я хочу надати достатньо, більше від 75 мг і 80-я повинен торкнутися.
а пік я додаю даючи менше дизельного палива, як межа, є і зчеплення, що на низьких я не можу перебільшувати
у probelma ? на 3.800 4000 оборотів, що я в 1.3 бар стаціонарні хотів би зробити тест на 1.5 бар, збільшивши в районі час overboost, то змусити її знижуватися в будь-якому випадку.
? a3 140 л. монтує 1749va не може повернути 1.7. фіксований
у duration, що вони не збиралися, я помітив, як, чому? курив в машині, але це пу? також залежати від інших факторів, але, перш за все, я побачив, що бортовий комп'ютер мав збільшується помилка в розрахунку палива.
розрахунок ? дуже просто.
Я роблю перший повний до на краю кришки дизельного палива в резервуарах групи vw-audi, заповнюючи також частина номерів з повітря що ? спілкування з valvolina вентиляції поруч з пробкою......
Azzerro, бортовий комп'ютер (я їх azzerro обидва, так що номер 1-це той, з № 2). Початок, або. використовувати машину, як зазвичай, поки в резерв, а потім повернутися, щоб зробити повний дизельного палива і повернути ****llo завжди до краю капелюшка і заповнюючи номер, як зазначено вище, і в цей момент я бачу метрів насоса те, що він забиває.
Наведу приклад з цифрами, тепер що ? + ясно:
Бортовий комп'ютер показує з моменту останнього обнулення es 1247km, середня витрата 19,6 km/l (я кодування японський), якщо ви в європі будете 5.1 л/100км. насос показує розподіл 64.28 Л.
У цей момент вам потрібно зробити, 1247km/64.28 L=19.40 км/л (це ? пробіг середній vs авто відносно насос) (насос має похибка дуже низька ... %1000, щоб ви могли визначити майже точна)
Бортовий комп'ютер замість 5.1 л х 100 км =19.6 km/l
У цей момент ви робите 100-[(19.4/19.6)*100]= +1.02% Це ? шлюб між споживанням розраховується від с. бортовий комп'ютер і фактична насправді, якщо ви робите 19.4+1.02%=19.6 км/л
Якщо ви робите тест, змінюючи значення табличних x розглядатися без зміни їх зламати і виконанні повного і остаточного розрахунку ви побачите, що проти бортовий комп'ютер avr? відхилення-не sar? +1.02%, але + вгору + вниз в залежності від помилки, що ви зробили....
Будьте обережні, щоб збільшити час overboost........ вибуху може бути не за горами......
Дизельне паливо відправляє вас у overboost натовп.... якщо пп відрегулюйте vgt..... Потім, як я вже? сказав.... якщо не розв'язана..... ? як пробка стіни... ...... ? дизельне паливо, f? резюме і не prex turbo....
У prex turbo служить правильний вибір, щоб тримати afr такий, що машина не "титанік" з колесами..... тоді дивіться самі..... турбін, якщо вони були придбані за межами італії, не варто жарт.. пу? намагатися робити які-небудь докази.....
Крім зчеплення знаю, якщо reggerebbe..... в мене гольф 130cv я замінив інтеркулер з 1-китайськи і пов'язаних з ними трубопроводів від 57 мм (орі ? басейн у met?), млинець, що і 1.8 t, карту, фільтр k&n, вилучений MAF і Кет.. я 42кг/м 2100gg і між 1800 і 2800 не опускається нижче 40 кг/м і прибуває в 183cv в 4330 про/м....
Мій, який я поставив prex на 1,55 бар, доходила до 1,68 і не хотів зійти.... тепер завжди з 1,55 бар приходить, якщо від газу 0-100 постріл на макс-1,60 x мить, а потім стабілізуватися на 1,55 бар...
skatalizzala і фільтр k&n gi? ви побачите, що речі, andr? краще на високих......
контролює час, чому? з 1,7 бар з afr 16,5 можна надати 76mg майже без диму.... хмара ? регулярним, якщо f? багато, можливо, ти пропустив щось...