Стр. 15 з 22 PrimaПеред ... 51314151617 ... ОстаннєUltima
Результати від 141 до 150 214
    Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Ах, час вприскування x бачити, що робота зроблена ? "+"або" - стриманий, ви можете зробити тест.....
    Зробіть повний до країв заливної горловини паливного бака і скинуті часткового бортового комп'ютера, то зі значенням 2 (гольф-він 2, перший після 2 годин сну ви azerra і 2 обнуляється після 100год або після 10 000 км пробігу), x хто б тако і camminateci до очистити його, а потім виконанні повністю, як раніше, і ви робите (км часткової) / (літрів дизельного насоса)...
    Вам дар? у середньому km/l, а потім порівняти зі значенням, наведеним у с. бортовий комп'ютер. результат sar? 2 різних значень km/l, то між насосом і вашого підрахунку.
    потім ви робите км/л (бортовий комп'ютер) / km/l (км/л розраховується насос) x 100 - 100 = Значення sar? зсув + або - значення в %.
    цей розрахунок робіть це з ecu у версії ОРІ, що в MODDATA від вас.... більше sar? відходи, велику ? помилка, яку ви зробите в calcolrare час впорскування.....
    Тому, щоб зробити 4 - 5 тестів потрібно зробити п'ять повних дизельного палива
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    У n75 ? карту, що ecm визначає терміни overboost.
    подивіться на 2d-x зрозуміти, як moddarla і пам'ятайте, що в карти tdi зони табличних, де ecu не часто використовує значення поміщаються l? так.. в якості наповнювача...
    ок.
    я намагався їх змінити.
    в edc 16, якщо ви їх підніміть тиск підвищується. повинні бути відсоток duty cicle значення, контролюючи з vag.
    я помітив, що якщо їх торкнеться приблизно 2000-2500 оборотів в хвилину , додайте час вприскування у цих оборотів змінені, робить великі піки турбіни. насправді в майбутніх випробуваннях я поклав їх в грі, і в разі, якщо їх зростання трохи навколо 3500 4000 тримати трохи більше-це ненормально, що руйнується, навіть якщо збільшити карту turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Незабаром мені приходить MPPS.. не можу чекати, щоб почати, щоб експерименти..
    Але буде краще, ніж очікую, що буде тепло, щоб почати робити з писання..
    Так, принаймні, якщо inchiodo все, я йду на роботу в самокат

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    якщо ви хочете бути прискіпливими, навіть 100 повне.....
    Навіть шлюб змінюється, якщо ви розмістите дизель з нормальною дизель синій або інший......
    а ? єдиний спосіб грубий, щоб зрозуміти, якщо робота, яку ви робите ви на шляху...
    я на початку був в минулому помилки на 3,5% у версії орі на +5/6%... після того, як зрозуміли, як modda тепер син " або " +1/1.5%..з egr закритий, не погано, якщо пам'ятаєте, в змінних помилка, що не може? зробити ecu і навіть невеликі розрахунки, зроблені на місці від vw і від кількох полях, які складають час впорскування.... ecu повинен інтерполювати час, коли потрібно витраті між лежить між значенням і тим, що поруч (+ або -), більше ? стрибка краще riveler? помилка....
    У edc16 часто час x зміни запасів не потрібно абсолютно, щоб доторкнутися до них.......
    В tdi залежить.. є карти, які, як обмежувачі, які повинні бути розташована на pid турбує.. якщо від занадто дизельного палива і ecu затримує управління vgt за piccate stratosferiche.. і часто трапляється також, що пропускає turbo боку компресора.......

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    добре, якщо я хочу надати достатньо, більше від 75 мг і 80-я повинен торкнутися.
    а пік я додаю даючи менше дизельного палива, як межа, є і зчеплення, що на низьких я не можу перебільшувати
    у probelma ? на 3.800 4000 оборотів, що я в 1.3 бар стаціонарні хотів би зробити тест на 1.5 бар, збільшивши в районі час overboost, то змусити її знижуватися в будь-якому випадку.
    ? a3 140 л. монтує 1749va не може повернути 1.7. фіксований

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ах, час вприскування x бачити, що робота зроблена ? "+"або" - стриманий, ви можете зробити тест.....
    Зробіть повний до країв заливної горловини паливного бака і скинуті часткового бортового комп'ютера, то зі значенням 2 (гольф-він 2, перший після 2 годин сну ви azerra і 2 обнуляється після 100год або після 10 000 км пробігу), x хто б тако і camminateci до очистити його, а потім виконанні повністю, як раніше, і ви робите (км часткової) / (літрів дизельного насоса)...
    Вам дар? у середньому km/l, а потім порівняти зі значенням, наведеним у с. бортовий комп'ютер. результат sar? 2 різних значень km/l, то між насосом і вашого підрахунку.
    потім ви робите км/л (бортовий комп'ютер) / km/l (км/л розраховується насос) x 100 - 100 = Значення sar? зсув + або - значення в %.
    цей розрахунок робіть це з ecu у версії ОРІ, що в MODDATA від вас.... більше sar? відходи, велику ? помилка, яку ви зробите в calcolrare час впорскування.....
    привіт cristiano75...по-доброму не могли б ви пояснити цю процедуру вас згадується, що буде служити для цілей розрахунку duration tdi??
    заздалегідь дякую за відповідь..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    привіт cristiano75...по-доброму не могли б ви пояснити цю процедуру вас згадується, що буде служити для цілей розрахунку duration tdi??
    заздалегідь дякую за відповідь..
    у duration, що вони не збиралися, я помітив, як, чому? курив в машині, але це пу? також залежати від інших факторів, але, перш за все, я побачив, що бортовий комп'ютер мав збільшується помилка в розрахунку палива.
    розрахунок ? дуже просто.
    Я роблю перший повний до на краю кришки дизельного палива в резервуарах групи vw-audi, заповнюючи також частина номерів з повітря що ? спілкування з valvolina вентиляції поруч з пробкою......
    Azzerro, бортовий комп'ютер (я їх azzerro обидва, так що номер 1-це той, з № 2). Початок, або. використовувати машину, як зазвичай, поки в резерв, а потім повернутися, щоб зробити повний дизельного палива і повернути ****llo завжди до краю капелюшка і заповнюючи номер, як зазначено вище, і в цей момент я бачу метрів насоса те, що він забиває.
    Наведу приклад з цифрами, тепер що ? + ясно:
    Бортовий комп'ютер показує з моменту останнього обнулення es 1247km, середня витрата 19,6 km/l (я кодування японський), якщо ви в європі будете 5.1 л/100км. насос показує розподіл 64.28 Л.
    У цей момент вам потрібно зробити, 1247km/64.28 L=19.40 км/л (це ? пробіг середній vs авто відносно насос) (насос має похибка дуже низька ... %1000, щоб ви могли визначити майже точна)
    Бортовий комп'ютер замість 5.1 л х 100 км =19.6 km/l
    У цей момент ви робите 100-[(19.4/19.6)*100]= +1.02% Це ? шлюб між споживанням розраховується від с. бортовий комп'ютер і фактична насправді, якщо ви робите 19.4+1.02%=19.6 км/л
    Якщо ви робите тест, змінюючи значення табличних x розглядатися без зміни їх зламати і виконанні повного і остаточного розрахунку ви побачите, що проти бортовий комп'ютер avr? відхилення-не sar? +1.02%, але + вгору + вниз в залежності від помилки, що ви зробили....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    добре, якщо я хочу надати достатньо, більше від 75 мг і 80-я повинен торкнутися.
    а пік я додаю даючи менше дизельного палива, як межа, є і зчеплення, що на низьких я не можу перебільшувати
    у probelma ? на 3.800 4000 оборотів, що я в 1.3 бар стаціонарні хотів би зробити тест на 1.5 бар, збільшивши в районі час overboost, то змусити її знижуватися в будь-якому випадку.
    ? a3 140 л. монтує 1749va не може повернути 1.7. фіксований
    Будьте обережні, щоб збільшити час overboost........ вибуху може бути не за горами......
    Дизельне паливо відправляє вас у overboost натовп.... якщо пп відрегулюйте vgt..... Потім, як я вже? сказав.... якщо не розв'язана..... ? як пробка стіни... ...... ? дизельне паливо, f? резюме і не prex turbo....
    У prex turbo служить правильний вибір, щоб тримати afr такий, що машина не "титанік" з колесами..... тоді дивіться самі..... турбін, якщо вони були придбані за межами італії, не варто жарт.. пу? намагатися робити які-небудь докази.....
    Крім зчеплення знаю, якщо reggerebbe..... в мене гольф 130cv я замінив інтеркулер з 1-китайськи і пов'язаних з ними трубопроводів від 57 мм (орі ? басейн у met?), млинець, що і 1.8 t, карту, фільтр k&n, вилучений MAF і Кет.. я 42кг/м 2100gg і між 1800 і 2800 не опускається нижче 40 кг/м і прибуває в 183cv в 4330 про/м....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Будьте обережні, щоб збільшити час overboost........ вибуху може бути не за горами......
    Дизельне паливо відправляє вас у overboost натовп.... якщо пп відрегулюйте vgt..... Потім, як я вже? сказав.... якщо не розв'язана..... ? як пробка стіни... ...... ? дизельне паливо, f? резюме і не prex turbo....
    У prex turbo служить правильний вибір, щоб тримати afr такий, що машина не "титанік" з колесами..... тоді дивіться самі..... турбін, якщо вони були придбані за межами італії, не варто жарт.. пу? намагатися робити які-небудь докази.....
    Крім зчеплення знаю, якщо reggerebbe..... в мене гольф 130cv я замінив інтеркулер з 1-китайськи і пов'язаних з ними трубопроводів від 57 мм (орі ? басейн у met?), млинець, що і 1.8 t, карту, фільтр k&n, вилучений MAF і Кет.. я 42кг/м 2100gg і між 1800 і 2800 не опускається нижче 40 кг/м і прибуває в 183cv в 4330 про/м....
    у вентиляційних витяжних, як зараз, - до 2500 об boosta 1.7 бар до 3400, я 1.5 бар 3800 1.3 бар 4200 1.2 бар
    duration я поставив 77mg і курить трохи, але нічого перебільшені
    постараюся покласти ще й дизель приблизно від 3000 до 4000.
    проте вже ходить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    у вентиляційних витяжних, як зараз, - до 2500 об boosta 1.7 бар до 3400, я 1.5 бар 3800 1.3 бар 4200 1.2 бар
    duration я поставив 77mg і курить трохи, але нічого перебільшені
    постараюся покласти ще й дизель приблизно від 3000 до 4000.
    проте вже ходить
    Мій, який я поставив prex на 1,55 бар, доходила до 1,68 і не хотів зійти.... тепер завжди з 1,55 бар приходить, якщо від газу 0-100 постріл на макс-1,60 x мить, а потім стабілізуватися на 1,55 бар...
    skatalizzala і фільтр k&n gi? ви побачите, що речі, andr? краще на високих......
    контролює час, чому? з 1,7 бар з afr 16,5 можна надати 76mg майже без диму.... хмара ? регулярним, якщо f? багато, можливо, ти пропустив щось...

Стр. 15 з 22 PrimaПеред ... 51314151617 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •