поштова файлу makkina c, давайте подивимося,
поштова файлу makkina c, давайте подивимося,
Машина пише з c і H, італійський ? важливо на форумі
я вже? відправив, подивіться, як виглядає якийсь попередній пост, проте
файл видалений ori
Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 11:17
Кривий очищення для swirl і 1E79E2 в 1E7B2C... все це призводить до 0 і і' зроблено...
Я не можу завантажити ваші файли, але я в ОРІ АЛЬФА GT, 150 Л. С., EDC16C39 ж HW:0281012883 SW:1037386726 і повинно бути одно....
Дякую за пораду, просто у мене є трохи часу, щоб? це випробування, і ми побачимо. На *********** які параметри я повинен перевірити, щоб переконатися, що відкриті постійно? Спасибі.
вибачте, я так acchiata швидко на мою карту, але я думаю, що остання адреса 1E7B2E. Впевнені?
вибачте, я дав "подивимося". Поспішиш-людей погані жарти!!
не з'? ніхто? Які параметри перевірити на *********** для перевірки swirl відключені і відкриті? Я не збираюся вносити зміни на карту, не маючи доказів 9!!!
Я вважаю, що це шлях більше? правильно, щоб працювати на картах. На моїй машині у мене відключається Egr, а потім перевірив з діагнозом. Як св. Фома!!
Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 11:18
трохи еластичність, не ? що ви можете пам'ятати всі, навіть, чому? іноді взяті з обговорення кілька правил, які можуть уникнути!
http://www.professionalchiptuning.ne...0920#post80920
карту ? пост #27
Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 16:05
chiptuning.cro я хотів би змінити карту, щоб потім перевірити його від вас, якщо мене працює добре: ви можете завантажити карту або у вас є обмеження, як я?