Стр. 14 з 17 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima
Результати від 131 до 140 161

Обговорення: Kess v2, чи ні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Я давно хотів купити його приборкати, саме від цього блоку і запису за допомогою картини, ні, я ніколи не впевнений..Навіть якщо почуєте мій друг каже, що працює.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    увага, щоб не вдаватися в подробиці, тому що регламент забороняє,цей форум не для хакерів і т.д., що ясно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    привіт всім, я чув, що деякі мали проблеми з edc15, і навіть не змогли прочитати їх, виявляється, навіть у вас? хто-небудь знає до чого ? довелося?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    Сьогодні я чув, друже ? ще один із різних kess з giallini, що вам відправляють картини, але не мікро ? для запису, то тоді треба знову змінити мікро-зверніть увагу, що comprate...........
    я мій його вже перенесли cn j-link ? я можу сказати, що просто добре зрозуміти см працювати з j-link і гра ? зробив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    я мій його вже перенесли cn j-link ? я можу сказати, що просто добре зрозуміти см працювати з j-link і гра ? зробив
    Таким чином, ви не змінили мікро? тільки перенесено з j-link? Немає більше проблем? Цей інструмент я намагаюся багато часу, майже подарую і я купую...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Citazione Спочатку Написав lupo1 Visualizza Messaggio
    Таким чином, ви не змінили мікро? тільки перенесено з j-link? Немає більше проблем? Цей інструмент я намагаюся багато часу, майже подарую і я купую...
    ні, я не змінив нічого, це тільки riprogramm в nxp-просто я хотів би працювати cn версії самі останні, так і kess, k-теги, але не наважуюся спробувати x не ризикувати d блокувати всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    я купив тільки сьогодні kees v2 клон.. я б сказав, як ви кажете стоїть потрійний.. звичайно, там буде? причини.. а я.. продавець сказав мені, що я 60 маркер в розпорядження, після чого повинен замінити мікро -, вартість-10 ?..
    все, що є? c? gi? засіб ? або ? так процедура? у вас вже? мав справу з заміною мікро?

тоді я не зрозумів, якщо маркер використовується, щоб читати і писати..якщо б це було так на одній машині їх потрібно 2.. ( за винятком непередбачених ) я помиляюся?
    Доброго дня, чи можу я знати, чому всі кажуть, що kess ? краще півня?у мене є v54 але я хотів би купити також kess v2 я можу знати, що ви можете? зробити ще й тому, що всі говорять, що ? краще?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    кажуть, що оновлюється ? дуже добре в будь-якому разі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    яка версія зобов'язується знайти зараз?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    Читати edc15 просто поставити діод затребуваних на веб-діод 1n4148 і стабілізовані по k-line.

Стр. 14 з 17 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •