Ви справді документація не ? версії, чому? мене насправді список коштів в Excel, який посилається на Ver. 4.82, в будь-якому випадку, щоб зрозуміти, чи є засіб, ви можете зробити це на БД, не покладаючись на список документації, я думаю, достатньо почати Digiprog, без бути на середині, selezionaare засобом, і він скаже вам, що тип адаптера потрібно, якщо ви запитаєте ST16 означає, що він працює на БД, в іншому випадку ви повинні піти безпосередньо на Eprom або вкладці
Зараз я сподіваюся, що принаймні Driever Usb на КОМПАКТ-диску, є правильними, а не ті, що для DiagPro, так, я бачу, що ви можете? робити з Digiprog, підключений до Пк.
Я думаю, що ви могли прочитати Eprom, а потім робити дублікат на Діви, це може мені знадобитися, коли ( якщо коли-небудь скоро буде?) sar? pi? smaliziato, або для експериментів у запису на порожній.
Я повинен знайти спосіб, щоб отримати конкретні програми для Digiprog в інтернеті ( приймаю поради і допомогу) у випадку, якщо продавець "Кунг-фу Панда" не в змозі дати мені.
На наступній машині, на якій я постараюся в Digiprog sar? Панда, Сестра і множинного колега, який має проблеми контрольна лампа подушок Безпеки включені.
Сьогодні я спробував підключити його до USB-порту КОМП'ЮТЕРА, але він не дав ознак життя ... на Пк не буде ? нічого не помітив, пробував міняти кабель і змінювати ПК, але завжди з тим же результатом, тому я припускаю, що за дверима мого Digiprog не працює або відключений
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-04-2014 до 15:11
Я думав, що проблема синій екран тільки у разі поновлення на Digiprog не оновлюється, якщо ви намагаєтеся підключити його до Пк.
Привіт всім, я намагався спробував ще раз, але підключити Digiprov на Пк, а не на його відновлення, але щоб скопіювати файли, збережені в ній, я не був тим, на пк нічого не чує, коли напад usb-кабель, я активував PC TERM зсередини digirpog, то я починаю підозрювати, що Digiprog, що мені продали без USB.
Я намагався запитати у постачальника "Kungu-Фу Панда" інформація про проблему, ми бачимо, що він каже мені, поки я читав пост predenti, що хтось із вас була така ж проблема, кажуть, що не вистачає Ftdi, користувача на форумі опубліковано зображення, але не potendola побачити .... я не можу зрозуміти, якщо навіть я в такому ж стані.
Шукаю тут і там в інтернеті, я знайшов власника Digiprog, який має ту ж проблему, сказавши, що не вистачає, що не вистачає мікросхеми FT232BL USB-TTL всередині Digiprog, що я думаю, ви начальницький змусити працювати Usb-порт, йому також було опубліковано зображення ..... але я не міг її відкрити ....
Хтось з вас була така ж проблема, і ? вдалося її вирішити ?
Як ви думаєте, помістивши цей FT232BL USB-TTL , що в інтернеті, що близько десяти Євро, ви могли б знайти "лікування" ...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-05-2014 до 14:05
Я підключений до пк, він запитав драйвера, їх прямі на CD в комплект поставки та завантажив драйвери. Відкрили програму я намагаюся підключити Digiprog, я направляю на програмне забезпечення, і намагаюся прочитати вміст на Digiprog. Програмне забезпечення повертає мені помилку і каже: Digiprog не відкрито.