перемоги!!!! з обмежувачами крутного моменту змінені iresco надати 100mm3 дизель реальних без зміни ne карту часів ne карту перетворення!! sis і організації, надання більш лінійною і потужності, я вважаю, що максимальний тиск в магістралі rail 1714 року, в той час як у мене встановлений max 1680, так що я б сказав, що ecu робить розрахунки поодинці, у мене був невеликий спад у 4-го марка на 3000 об, я не знаю, якщо були авансові платежі, 3-го не відчуваю, може бути, чому ? більш короткий, cmunuqe я дуже задоволений результатом, трохи менше бортового комп'ютера на пункт "витрати".
карту ? тут для всіх тих, хто потребує в автомобілі, на ці обмежувачі, вони ж теж для 150cv бачив від damos, остання карта, яку зробив я також приніс обмежувачі диму в 500 і витягнув рядок прямо, просто навіть ті, для інформації, мені треба руку, щоб переконатися, що авансові платежі можуть піти добре для 80mm3 і 100mm3, тому що я не хочу, що frenassero їх до 3000 оборотів в хвилину, трохи прискорення, а потім, коли я ставлю до досконалості, навіть тих, хто втримав кінцевому рахунку, щоб усі могли його дуже добре використовувати