Я interessatissimo, а я цю тему..
між тим, я читаю добре topic![]()
Я interessatissimo, а я цю тему..
між тим, я читаю добре topic![]()
Щоб змінити ecm, я роблю це як у табличному, що в 2d, а не v? факт n? n точок? (у відсотках).
В карту SOI 10, в залежності від температури двигуна вибирається карта, відповідна, що, в свою чергу, відповідно до заздалегідь зустрінемося? обрану картку уприскування 1 з 6......комутатор знаходиться в кінці карти впорскування....
Ecu edc15p ? "не встановлено", щоб дати значення в діагностиці до 70mg, плюс треба розблокувати.......... так само, як MAF, що d? в якості значення 1249,5.. але може доходити до 1850mg приблизно, якщо я не помиляюся.. сов? ? карту об'єктивне turbo і каналу пара... кріпиться в орі 421Nm....
Щоб відчувати подався ? добре проводити n75 сенна? ви відчуваєте, що машина, частину стіни, то удар відразу.........
ах, забув, для кожної зміни таблиці ? добре оновити break........
управління n75? як ви плануєте збільшити значення?
якщо не обмін i break? я помітив, що приріст приймає ж
У N75 ? електромагнітний клапан, який управляє привід перепускного клапана або змінної геометрії, в залежності від типу турбокомпресора.
І також називають "pierburg".
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Великий cristiano75, спасибі .. мабуть, ви знаєте про quuesti двигуни та
У мене, як я думаю, я зрозумів, для відображення не перебільшений, просто редагувати карти в драйверах ecm..
Ін'єкції parzializzate, обмежувачі крутного моменту і turbo, і, можливо, невелике підвищення тиску (що тут деякі збільшують рівним чином по всій таблиці, деякі інші роблять це у відсотках.. )
Авансові платежі стосуються, якщо ви стверджуєте, трохи більше, ні ?
Я знаю, чому? у мене....sti тракторів..... під рукою... у мене гольф 130cv.....
залежить, що двигуни, ви повинні moddare.... для деяких досить мало, x інші зміни, p? pi? глибокі.... а ecm не видає всі карти управлінські витрати, дизель, турбо.
аванси навіть їх згадує........
залежить від ecu двигуна керує... кінцевий результат ? все ж, коефіцієнт потужності, крутного моменту, 130cv seat skoda vw-audi мають "значення" по-різному...... і поведінку по-різному...
Ах, час вприскування x бачити, що робота зроблена ? "+"або" - стриманий, ви можете зробити тест.....
Зробіть повний до країв заливної горловини паливного бака і скинуті часткового бортового комп'ютера, то зі значенням 2 (гольф-він 2, перший після 2 годин сну ви azerra і 2 обнуляється після 100год або після 10 000 км пробігу), x хто б тако і camminateci до очистити його, а потім виконанні повністю, як раніше, і ви робите (км часткової) / (літрів дизельного насоса)...
Вам дар? у середньому km/l, а потім порівняти зі значенням, наведеним у с. бортовий комп'ютер. результат sar? 2 різних значень km/l, то між насосом і вашого підрахунку.
потім ви робите км/л (бортовий комп'ютер) / km/l (км/л розраховується насос) x 100 - 100 = Значення sar? зсув + або - значення в %.
цей розрахунок робіть це з ecu у версії ОРІ, що в MODDATA від вас.... більше sar? відходи, велику ? помилка, яку ви зробите в calcolrare час впорскування.....