тому відповідь ? ... якщо у вас є файли від 2 мб
вибачте, якщо я втручання, але, як на мене, не ? правда, це твердження!
Не ? сказав, що резервне копіювання повинно бути повним, якщо файли ? від 2 мб. я кажу це тому, що? залежить від ебу до ебу.
В моєму випадку (у мене edc16c39 CAN) з mpps читаю тільки часткове, а не повне і, так само, розмір ? 2мб. Замість з Edc16c39 K-line mpps може читати дамп ? завжди 2мб.
Це ? моя скромна думка та досвід. Поправте мене, якщо я кажу, раджу.
дякую
насправді, крім розміру, в цьому випадку 2м на edc16c39, щоб сказати, що повного резервного копіювання ви бачите в 2d, що спочатку є кілька параметрів, які на файли 2м ліжко в послідовний, не є і знайти прямій лінії всі ffffffff.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Це точно!!!
75% ? початкова ? рядки прямо cio? значення fffff
серійний = OBD
Привіт всім....коли я привів другий раз півник клон, щоб прочитати екю моєї 147, не даючи потрібне значення стану акумулятора, що gi? до речі, мого першого він пішов пішки, а не я., в один момент, як тільки він закінчив читання, повертаючи ключ і намагаюся привести в рух, коміків? блимає все, і так багато відмови поспіль на дисплеї. було розряджати акумулятор. у цей момент ламатися і поклав на мотоцикл, але півник не хотів ще дізнатися, прочитати, також роблять пониження та інші різні тести(якийсь стрибок напруги, не знайшовши, відключений).!це і мій перший невдалий пригода, яка, на щастя, закінчився добре.