Точне Admin...
Я використовую його головним чином тому? я зустрівся з скутер 125 4T...коли я спробував, я ніколи не пі? залишив.
Точне Admin...
Я використовую його головним чином тому? я зустрівся з скутер 125 4T...коли я спробував, я ніколи не пі? залишив.
привіт, на свої машини я завжди використовував bardahl я купив ford 1.8 d. атмосферний двигун новий після його 1000km тільки bardahl я дати з 789000km і сьогодні, як і раніше, ходить, то з моїм першим moster900 я зробив 92000km, перш, ніж зробити смуги, і далі я використовую з 1992 року і я не пі? залишили, як мастила, я чудово
Я на моєму стилусом Використання Bargahl C60 З Ceramic power liquid, який триває 100,000 Км.,На обмін завжди bardahl з Ceramic Power Liquid GearBox
У мене завжди було добре!
на моїй 147 використання mobil1 0w40 , ? кращим пробував досі.
Для мене найкращі, Mobil1 0w40, а також castrol 5w30!
в якості майстерні, уповноваженої motul не можу, що просувати цей бренд очі, але в'язкості " не означає масло ? краще, ніж інший, завжди слід дотримуватися градації, зазначеної в будинок будівельник таким чином, одним 0-30 не ? краще, ніж 0-40, тільки тому що коштує більше, ви також повинні бачити конкретні запити від самого будинку, тому єдине, що ви можете змінити ? марка масла, але вказує і в'язкості' ? один
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я Згоден, Motul ? великий бренд в області "рідина", де випустив продукт смертельного, що називається RBF660! Sar? дуже гігроскопічний, але ? приголомшливо! Бачили також відносно низькою вартістю я його замінити раз в рік.
Ми не по темі, але ти витягнув танцювати....Також я використовую в RBF але 600...11 кіл витягнув Агрідженто, тільки спортивні колодки, диски і шланги ori гумові, абсолютно ніяких проблем...
Кінець OT
в даний час усі види олії майже однакові в ціні ? єдина відмінність
Maaaaaa, не direiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!