Стр. 13 з 17 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати 121 до 130 161

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ? турбіни старого покоління зараз, що ще має крильчатку зливного veeery важкий ...
    я тобі рекомендував, брг на підшипники, і ви мені сказали, що без прийняття цього величезний bubbone turbo з gtb1756vk ти 2 бар на 2000 об / хв......
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Hhahhahaaa величезний bubbone ви сильна!! Я знаю,? я оцінив добре, ваша порада, але мої фінанси дозволили мені прийняти це, а якщо знає моя дружина мене вбиває

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Hhahhahaaa величезний bubbone ви сильна!! Я знаю,? я оцінив добре, ваша порада, але мої фінанси дозволили мені прийняти це, а якщо знає моя дружина мене вбиває
    розумію тебе...
    на жаль, треба йти на компроміси...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тепер я barbaramente приніс карту тиску turbo 1800 мбар до 3000 обертів і все, відповідно і карту duty cicle геометрії +16% в даний час піку навіть занадто багато мета-газ, тому вже? 1.7 бар, а ? очевидно, що доказ варварської, щоб побачити, як реагує на турбо я зробив мені три їв, тобі і печиво, перш ніж іти на роботу . Сьогодні я починаю карту, щоб добре, коли я спокійно і час

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    якщо тарі добре vgt і pid відставання отримаєте ****llo оригінал, не турбуйтеся і не працювати, тільки карту мета, в іншому випадку зробіть гарні пошкодження!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Тоді я карту, що піку-максимум до 1.9 стабільної 1.7 1.8 , PID не знаю як налаштувати його я не знаю, де вони в карту ne, як доторкнутися до них,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    проблема ? якщо ви не встановите pid не отримаєш ніколи тенденція постійного тиску. Якщо ви шукаєте на пост jacktheriper на gpunto їх postai всі адреси

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ottmo я йду відразу в см, я вам скажу, однак, що зараз тримає досить постійними. але сара збагачення ще для мене спасибі сандро я тримати вас в курсі, для хроніка з 100mm3 не відчуваю різниці, якщо не мінімальні, постараюся з 110 мм3, але я повинен тримати рейку майже на 200 бар вище, між 2250 і 3500 не давати авансів більш ніж на 4 градуси, вже так я в результаті ін'єкції на 9? після вмт, то в силу, rovinera насос повернути в 1400 бар замість 1200? pesno немає, prerssione max і завжди 1730 nn більше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Дивно, що ви не відчуваєте різницю, я як день і ніч, я 1,6 бар макс з 1749 до 1,7 з цим, тяги набагато більше? щільна, менше диму і летять, що вона здригнулася, до 2800rpm від 4-го і далі... впорскувати завжди 100мм^3, тепер inietto 110 з тиском, описані вище, але трохи диму c'? неминуче. Правда ? ? що 156 встановлюється інтеркулер-й? щедрий (хоча завжди мало)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Кажу тобі, сандро, що тепер, після того, як учора ввечері він стабільний 1.7 1.8 бар з максимуму 9 на швидко минуще, але що з 100mm3 дизель не відчуваю особливої різниці, я помітив деякі речі, гаряча крильчатка трохи гра, давайте поговоримо про dimen в мм, холодної ні, справді, коли я відкрито не було, але не вмирають ne масла ne нічого, після 1.6 бар наддуву починає свистіти-й? сильний, але ? завжди свист повітря не втулка, не змащувати, або cos, і від 1.7, то я завжди u. Мало цього явища ffffrrr, що я ко. Інша турбіна, premettto, що 1.7 бар досягає їх, від 2500 обертів і далі, я knstallato шланг на трубу, щоб протягнути його так? у downpipe старе приходило в

Стр. 13 з 17 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •