Стр. 13 з 17 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати 121 до 130 161

Обговорення: Kess v2, чи ні?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    є особливі випадки, де не виходить.............. наприклад, останні antituning (я ? жили vw імпорту оновлено на початку 2013 року, що не ви ? зробити), а також інші проблеми з pcr 2.1 audi 1.6 , обидва не були визнані для читання. Не ? проблема друкованої плати так як, це добре, і все інше, тільки в 2 випадках кварталах, але вони розуміють, що оригінальний інструмент ? безумовно, більше вперед.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    я бачив ті, які продають no limitation продають kess з програмістом картини, jtag., читаючи на сайті продавців ви повинні зварити на kess гребінь і підключити його до картини, вони дають вам файли та програми, у використанні з картини, щоб скинути маркери без отпаять мікро.
    принаймні, я зрозумів, cos?

замість того, щоб ktag після 500 писання, я кидаю його, і він я купую іншу, свою роботу зробив і повинен піти у відставку
    Востаннє редагувалось Backgroop; 27-05-2014 до 21:38

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Мікро ? прані. Ви можете saldarne один порожній і завантажити sw без обмеження жетонів
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав Росс Visualizza Messaggio
    Мікро ? прані. Ви можете saldarne один порожній і завантажити sw без обмеження жетонів
    Росс перший випуск був cos?, тобто, довелося купити новий чіп відрізняється від собі дозволити переписувати кожен раз, що в кінцевому підсумку лексем, вже існуючих? оснащені новим чіпом, але ви завжди повинні його.....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав Росс Visualizza Messaggio
    Я писав вище

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Отже, не мають пі? захист від запису? Добре б знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    ні, навіть зі старим kess просто замінити мікро з одного пу? переписати кілька разів, ви підключите картини, і скидаються маркери.
    нові kess v2 вже мікро rescrivibile.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    [08.18.33] продавець: 1 Newest Version: V1.89
    2 Немає tokens.THE j-tag фішки only have 60 жетонів unit,but we send you on programmer in package,you can charge жетони by your own,it has user manual on how to do it.pls don't worry.
    [08.18.57]xxx: so no need to desolder the motorola чіп true??
    [08.19.20]xxx: just the plug картини, програміст
    [08.19.24] xxx: to kess
    [08.19.27]продавець: no need,only the program chip in the main unit,the yesyes,тільки Картини,

я не розумію, ви говорите мені, що не ? rescrivibile і цей китайський продавець мені каже, що я можу завантажити маркери на чіп, він мені натякнув, що я можу переписати, як я хочу без заміни мікро.

я купив від цього продавця ? два тижні, які я чекаю, а потім я arriver? у kess з обмеженням 60 маркер, вам треба? купити мікро-вакууму носити всередині програмного забезпечення без обмеження маркер?

я в замішанні, хтось пу? роз'яснити?

Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Росс перший випуск був cos?, тобто, довелося купити новий чіп відрізняється від собі дозволити переписувати кожен раз, що в кінцевому підсумку лексем, вже існуючих? оснащені новим чіпом, але ви завжди повинні його.....
    я вважаю, що мають рацію пристрасть двигуни з того, що я чув
    Востаннє редагувалось Backgroop; 27-05-2014 до 21:37

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    5
    Я вам розповім мій досвід з kess v2 купили в інтернеті. На жаль, я ? сталося інтерфейс програм? погане. Здавалося дивом, що він працює. Хоча я повинен сказати, що на машинах трохи більше? проблеми (edc16 ford або bmw)? регулярно ПОСАДИЛИ, як кожен patacca, що ви поважаєте. Оплачується у додаток 400e, на щастя, грошей після довгої суперечки. На мій, повний j-link, і чіпи, програмовані, було вже? схильність до програмування. Від голосу в коридорі існує спосіб "перетворити" у версії slave в master full. Бачив, що завжди багато грошей, у цьому випадку коли-небудь ? бажано купити один з цих з оригінального устаткування і як мінімум гарантію на результат роботи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    здрастуйте, де ви прочитали, що ? можна перетворити v2 на master slave? дякую

якщо б у мене була остання версія програмного забезпечення kess б я і в master slave не допоможе, купити протоколи slave правильно? досить завантажити програмне забезпечення kess, що вона повинна йти? або я повинен знайти версію програмного забезпечення kess craccata, що функції з master?
    Востаннє редагувалось Backgroop; 27-05-2014 до 21:36

Стр. 13 з 17 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •