Стр. 13 з 14 PrimaПеред ... 311121314 ОстаннєUltima
Результати 121 130 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    тоді багато користувачів, проблему з нової картки, якщо він робить це також оригінальний allore я б сказав, що йде перевірив регулятор тиску і sensopre rail
    Я також я вирішив "змінюємо карту",cio? зниження дизель! Тоді, му ? довелося d робити справу, насос+форсунки 100 €, і регулятор gliel я змінив! Скоро ritorner? у попередній карті, щоб зробити тест 9!;-)

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    як вже сказав, від blackwolf, проблема і в насосі A/P, що з високих тисках і carchi високі, необхідних миттєво не в змозі впоратися з ними і йде в захист. Той факт, що той, хто зробив вам карту, ви підняв обмежувачі змушує мене думати про його підготовки, так як якщо мапу зробити, він повинен був би знати, як вела себе машина з цими цінностями. Вибачте, ви не можете переглядати файл, для моїх ще кілька повідомлень. пробач, якщо карту ori без dpf не будеш більше? проблеми, швидше за все. чи можу я дозволити собі дати вам технічний висновок від працівника до роботи і, особливо, уповноваженим Fiat, зробіть калібрування ваших форсунок, мають виправлення, паніка, страх.

Ніс, 147, відповідь дав ти тільки, знизьте дизель і нічого несправності....... пробач свою карту mod,після заміни насоса і все інше і перейти спокійно.
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-11-2013 до 13:13

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    у мене також є така ж проблема на Браво 120cv і на bmw 320d 177cv, p0091 на браво і на Bmw не пам'ятаю код, але я d? plausibilit? тиску в рампі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    хлопці, зараз на моїй ? вирішена завдяки карті зроблений на occcccccc з великою tidus

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    може бути проблема в карті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    альфа 147_mjet 120cv_882_005.rar

Привіт всім,
    у мене така ж проблема на 147.
    Понеділок? перемикатися? карту ori зрозуміти, якщо ? проблема в карту або немає.
    У той же час прошу вашої допомоги, щоб зрозуміти, що може бути, можливо, проблема в карті.
    Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    На мій погляд, зробити відображення не переконаєтеся в тому, що ка механічна частина буде ок, я думаю, багато контрпродуктивно... Вони йдуть, щоб підкреслити тільки недоліки механіки! Тому я різання та капітального ремонту форсунок-насос-турбіни, а також зчеплення нове не зашкодить!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    7
    Привіт, хлопці я прочитав всі сторінки, щоб зрозуміти проблеми, помилки P0091 і якщо я не зрозумів і проблема в карті, чи не так? у мене fiat bravo sport 150cv і карту мені помилку P0091 але мапу орі все працює нормально,,,мені зробили три карти різні? не він вирішує...хтось пу? мені допомогти??' дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Ні ? механічна проблема. Ваш насос HP не вдається досягти тиску, що вимагати карту, знижує рівень IQ і якщо ви вирішите зробити елементи управління, які написали раніше.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    7
    Проблема, що карту мені рік зроблено я не знаю, як змінити її в крайньому випадку можу її в машині або читаю...і чоловік, який її зробив переконує мене, що і зроблено добре, і механічні проблеми....

Стр. 13 з 14 PrimaПеред ... 311121314 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •