Стр. 13 з 16 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати від 121 до 130 158

Обговорення: digiprog 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    Повний з всі роз'єми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    хто мені може сказати, як можна оновити цей інструмент? c'? робити це самостійно, маючи програмного забезпечення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Михайло, якщо ви шукаєте на youtub подивитися, що перебуваєте, як ви поновіть.Ризик ? що ви з'являється екран bl? після оновлення. Або зависає.А у вас є файл x оновлення x серія вашого digiprog3?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ні, чесно немає, принаймні я знаю, що можна оновити.
    ці ризики?
    де знаходиться цей файл?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Нормально ? за додаткову плату.Ви можете знайти в форумі, якщо хтось пошту.Але в інтернет-магазинах продається.Яка версія у вас? І nr. Серії? Напиши мені в приват, що я бачу, якщо я l update x te.яке щастя, що у мене є.x nr серії, що я ? критичне оновлення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    але, крім того, що ви можете зробити км,що цікаві функції, має digiprog ?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Зробити км до p? років тому був великий труд.Поставити на місце підрахунку, не розібрати нічого, та тільки в роз'єм obd вам здається мало? Для відповіді на питання; закон також eprom і на деякі автомобілі, знімає помилки, як діагноз, але p? грубий.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Зробити км до p? років тому був великий труд.Поставити на місце підрахунку, не розібрати нічого, та тільки в роз'єм obd вам здається мало?

не, мені здається, мало суті і багато речей,тільки те, що мені було цікаво, якщо, крім того, він може зробити що-то типу видалення fap або іммо,або що-то було б це цікаво

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    36
    З DigiProg Ver. 4,88 я вчора пробував на Toyota Yaris 1.0 2007, але з obd нічого, чому? каже мені, що я повинен використовувати роз'єм номер один або чотири в залежності від типу (Eprom 93C56 або 93CS46) , метр на Seat Altea 1.6 Tdi DSG 2012 року все ок на БД питає мене, якщо це модель до або після 2009 року після того, що потім дозволяє мені lavorarare на значення odometrico, скинути service, і видалити помилки, пробував всі три можливості? успішно.
    Тоді я буду оновлювати список в іншої дискусії.
    Я Помітив, що в CD, що я ? був доставлений разом з Digiprog, я знайшов документацію і програми у поєднанні продукт, який називається DiagProIII компанії Польської ElproSys, з двома програмними один, який називається DiagProg3 та іншої CodiProg, я попросив пояснення далі **** з постачальником ми бачимо, що відповідаєте мені, може бути, ви були неправі поставити КОМПАКТ-диск, на? посилання у вас є кілька типів кабелів, з відповідними інструкціями для автомобілів і мотоциклів, німецький справедливі і для Digiprog.
    Серійний мій Digirpog і AFD68C070000.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    так, але програми elprosys не працюють.Принаймні ті, випробувані від мене нічого.Документи не все правильно. У тому сенсі, що в направляючих c?? пояснив процедуру таким чином, замість цього ви могли б зробити в бд. Пу? бути, що пакет з документацією, не ? оновлено на основі прошивки ? питання. ? успіх у ford focus +- 2005 . Дивіться у процедурах, які у вас є.Мені ? розповів, що я повинен читати підрахунку розібрати. Замість цього, маючи 4.82 я пробував без керівництва і підтримки з БД.
    ? дуже важливо брати участь у дискусіях,особливо, якщо мова йде про продукцію, Кунг-фу Панда ;-)

Стр. 13 з 16 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •