Повний з всі роз'єми.
Повний з всі роз'єми.
хто мені може сказати, як можна оновити цей інструмент? c'? робити це самостійно, маючи програмного забезпечення?
Михайло, якщо ви шукаєте на youtub подивитися, що перебуваєте, як ви поновіть.Ризик ? що ви з'являється екран bl? після оновлення. Або зависає.А у вас є файл x оновлення x серія вашого digiprog3?
ні, чесно немає, принаймні я знаю, що можна оновити.
ці ризики?
де знаходиться цей файл?
Нормально ? за додаткову плату.Ви можете знайти в форумі, якщо хтось пошту.Але в інтернет-магазинах продається.Яка версія у вас? І nr. Серії? Напиши мені в приват, що я бачу, якщо я l update x te.яке щастя, що у мене є.x nr серії, що я ? критичне оновлення.
але, крім того, що ви можете зробити км,що цікаві функції, має digiprog ?
Зробити км до p? років тому був великий труд.Поставити на місце підрахунку, не розібрати нічого, та тільки в роз'єм obd вам здається мало? Для відповіді на питання; закон також eprom і на деякі автомобілі, знімає помилки, як діагноз, але p? грубий.
З DigiProg Ver. 4,88 я вчора пробував на Toyota Yaris 1.0 2007, але з obd нічого, чому? каже мені, що я повинен використовувати роз'єм номер один або чотири в залежності від типу (Eprom 93C56 або 93CS46) , метр на Seat Altea 1.6 Tdi DSG 2012 року все ок на БД питає мене, якщо це модель до або після 2009 року після того, що потім дозволяє мені lavorarare на значення odometrico, скинути service, і видалити помилки, пробував всі три можливості? успішно.
Тоді я буду оновлювати список в іншої дискусії.
Я Помітив, що в CD, що я ? був доставлений разом з Digiprog, я знайшов документацію і програми у поєднанні продукт, який називається DiagProIII компанії Польської ElproSys, з двома програмними один, який називається DiagProg3 та іншої CodiProg, я попросив пояснення далі **** з постачальником ми бачимо, що відповідаєте мені, може бути, ви були неправі поставити КОМПАКТ-диск, на? посилання у вас є кілька типів кабелів, з відповідними інструкціями для автомобілів і мотоциклів, німецький справедливі і для Digiprog.
Серійний мій Digirpog і AFD68C070000.
так, але програми elprosys не працюють.Принаймні ті, випробувані від мене нічого.Документи не все правильно. У тому сенсі, що в направляючих c?? пояснив процедуру таким чином, замість цього ви могли б зробити в бд. Пу? бути, що пакет з документацією, не ? оновлено на основі прошивки ? питання. ? успіх у ford focus +- 2005 . Дивіться у процедурах, які у вас є.Мені ? розповів, що я повинен читати підрахунку розібрати. Замість цього, маючи 4.82 я пробував без керівництва і підтримки з БД.
? дуже важливо брати участь у дискусіях,особливо, якщо мова йде про продукцію, Кунг-фу Панда ;-)