привіт,я дивився на карту.практично ви розбили все, що я зробив,потік нових адрес, які я не розумію(якщо 1DEFAA)з командного прямо встановлено, 6500 рахунок 5000 золота...все лім дизель?я також бачив, що ви змінили криві вже зроблені і грошових переказів золота і змінилася тільки останнім кривий адреса(ID1870)..єдине, що я не розумію(серед багатьох інших)ви повертаєтеся ori пара a3200 за адресою 1CA93C..чому?якщо я перебільшую свої питання, скажи мені, що я ridimensiono..
Обмежувачі у вигляді прямої лінії, повинні мати обмежувачі на дизельне паливо в залежності від оборотів? (багато). Обмежувач крутного моменту, цитую по пам'яті, я думаю, що це перевірка системи рециркуляції ог на регенерації або щось подібне, насправді область ? . Може бути, є дуже багато речей, але вас слухати і повідомляє, якщо він працював, то ми бачимо, rifinirla і говорити докладно кожну карту, що я і торкнув.
гарна карта! ви ніколи не припиняйте вчитися
завантажений наново карту останнє mod...судіть самі..ще 67m3..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-05-2013 17:25
вибачте! від золота як мм3 iniettava?
ви, справді ? дуже дивна, треба зрозуміти, які карти працюють, а які ні, двері повністю ori met? картку і met? залиште mod, і див., якщо воно погіршується з перших met? mod або з другої чи з обох, в іншому випадку ми не знаємо добре навіть там, де "риболовля".