Стр. 13 з 42 PrimaПеред ... 3111213141523 ... ОстаннєUltima
Результати від 121 до 130 від 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я маю знання дискретного пристрасть механіка, оцінювача, електронний, для яких диспетчери в шім-сигналів і сигналів мене кабель добре, ніж на початку мене тб дуже багато, але як і раніше дуже прив'язаний до драйвер

garret
    Guest
    тоді ти набагато більше? далі мене ****llo електронного зв'язку, **** llo механік, я зробив практично все, завдяки другові, який має майстерню і часто ходжу до нього, щоб навчитися і в обмін на його допомогу в різних операціях

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, я знайшов ці карти з damos в edc16c39, що я зрештою знайшов, хоча я не 120cv але 150:
    1c1f86?
    1c30aa ?
    1c3772 маси повітря min запитом
    1c3e66 ?
    1c64c4 ?
    1c7a64 ?
    1ccfa6 ?
    1cf3f0 обмежувач дизель значення в мм3
    1cf329 обмежувач дизельного палива відповідно до temp
    1e3560 перетворення rail mampere
    1e37e8 карти в ряд, обмежуючись дизель

деякі з них трохи offste за sowfeare не просто ідентично, хтось може сказати мені, якщо є й інші обмежувачі дизель, щоб закінчити роботу карту lavorandp на обмежувач, не торкаючись часи inj? тоді, якщо б я міг зрозуміти, що карти, в яких точка ?, на жаль, я думав, що damos було більш повне, а не ancano а багато речей

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, damos ? повний, але не можете застосувати його на свій файл, ви повинні застосувати його на те, що по кольоровості, що ви знайшли "у комплекті" (*.HEX)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    насправді я зробив так, і я знайшов карти на моєму файлі, але я не знайшов інших обмежень, крім цих

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось карта, час стандартів, але breack point збільшилася до 100mm3, карту перетворення дизельного палива до 500 нм, переробив етапи щеплення від грипу до 100mm3

введені обмежувачі, які я знайшов, тепер побачу, якщо ці обмежувачі всього через fes, якщо ви мені riferma менш 86mm3 дизельного палива означає, що копія/дизель і обмежена на щось інше, бо карти перетворення дизель/пари час від часу частина значень самі перьми breack point кілька золотих медалей. я намагаюся повідомити екю збільшень
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    перемоги!!!! з обмежувачами крутного моменту змінені iresco надати 100mm3 дизель реальних без зміни ne карту часів ne карту перетворення!! sis і організації, надання більш лінійною і потужності, я вважаю, що максимальний тиск в магістралі rail 1714 року, в той час як у мене встановлений max 1680, так що я б сказав, що ecu робить розрахунки поодинці, у мене був невеликий спад у 4-го марка на 3000 об, я не знаю, якщо були авансові платежі, 3-го не відчуваю, може бути, чому ? більш короткий, cmunuqe я дуже задоволений результатом, трохи менше бортового комп'ютера на пункт "витрати".

карту ? тут для всіх тих, хто потребує в автомобілі, на ці обмежувачі, вони ж теж для 150cv бачив від damos, остання карта, яку зробив я також приніс обмежувачі диму в 500 і витягнув рядок прямо, просто навіть ті, для інформації, мені треба руку, щоб переконатися, що авансові платежі можуть піти добре для 80mm3 і 100mm3, тому що я не хочу, що frenassero їх до 3000 оборотів в хвилину, трохи прискорення, а потім, коли я ставлю до досконалості, навіть тих, хто втримав кінцевому рахунку, щоб усі могли його дуже добре використовувати

garret
    Guest
    великий tidus! чудовий репортаж, sar? багатьом знадобиться, спасибі з моєї сторони

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    1c1f86 що таке? ви помітили, що всі автомобілі групи fiat ? завжди однаково і не приносить владі? гарне емпіричне правило говорить, що якщо редагування не потрібно, не тому!
    1c30e8 ще одну зміну-у разі
    1c37ba див. вище
    1c3ef0, а також

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    scuste я не закінчив прокрутки карти! 1d1fdc кут postiniezione (фортуна хочете, що ви не маєте dpf)
    1e383c і наступних brrrrrr ось чому тиску не слід цієї мети... інший, що розрахунки!

p.s. що б обмежувач диму? єдине, що я бачу ? оригінал!

Очі, однак, коли ви кладете така карта, особливо для тих, хто dpf, пу? виявитися шкідливим!!!

Стр. 13 з 42 PrimaПеред ... 3111213141523 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •