Я маю знання дискретного пристрасть механіка, оцінювача, електронний, для яких диспетчери в шім-сигналів і сигналів мене кабель добре, ніж на початку мене тб дуже багато, але як і раніше дуже прив'язаний до драйвер
тоді ти набагато більше? далі мене ****llo електронного зв'язку, **** llo механік, я зробив практично все, завдяки другові, який має майстерню і часто ходжу до нього, щоб навчитися і в обмін на його допомогу в різних операціях
отже, я знайшов ці карти з damos в edc16c39, що я зрештою знайшов, хоча я не 120cv але 150:
1c1f86?
1c30aa ?
1c3772 маси повітря min запитом
1c3e66 ?
1c64c4 ?
1c7a64 ?
1ccfa6 ?
1cf3f0 обмежувач дизель значення в мм3
1cf329 обмежувач дизельного палива відповідно до temp
1e3560 перетворення rail mampere
1e37e8 карти в ряд, обмежуючись дизель
деякі з них трохи offste за sowfeare не просто ідентично, хтось може сказати мені, якщо є й інші обмежувачі дизель, щоб закінчити роботу карту lavorandp на обмежувач, не торкаючись часи inj? тоді, якщо б я міг зрозуміти, що карти, в яких точка ?, на жаль, я думав, що damos було більш повне, а не ancano а багато речей
ні, damos ? повний, але не можете застосувати його на свій файл, ви повинні застосувати його на те, що по кольоровості, що ви знайшли "у комплекті" (*.HEX)
ось карта, час стандартів, але breack point збільшилася до 100mm3, карту перетворення дизельного палива до 500 нм, переробив етапи щеплення від грипу до 100mm3
введені обмежувачі, які я знайшов, тепер побачу, якщо ці обмежувачі всього через fes, якщо ви мені riferma менш 86mm3 дизельного палива означає, що копія/дизель і обмежена на щось інше, бо карти перетворення дизель/пари час від часу частина значень самі перьми breack point кілька золотих медалей. я намагаюся повідомити екю збільшень
перемоги!!!! з обмежувачами крутного моменту змінені iresco надати 100mm3 дизель реальних без зміни ne карту часів ne карту перетворення!! sis і організації, надання більш лінійною і потужності, я вважаю, що максимальний тиск в магістралі rail 1714 року, в той час як у мене встановлений max 1680, так що я б сказав, що ecu робить розрахунки поодинці, у мене був невеликий спад у 4-го марка на 3000 об, я не знаю, якщо були авансові платежі, 3-го не відчуваю, може бути, чому ? більш короткий, cmunuqe я дуже задоволений результатом, трохи менше бортового комп'ютера на пункт "витрати".
карту ? тут для всіх тих, хто потребує в автомобілі, на ці обмежувачі, вони ж теж для 150cv бачив від damos, остання карта, яку зробив я також приніс обмежувачі диму в 500 і витягнув рядок прямо, просто навіть ті, для інформації, мені треба руку, щоб переконатися, що авансові платежі можуть піти добре для 80mm3 і 100mm3, тому що я не хочу, що frenassero їх до 3000 оборотів в хвилину, трохи прискорення, а потім, коли я ставлю до досконалості, навіть тих, хто втримав кінцевому рахунку, щоб усі могли його дуже добре використовувати
1c1f86 що таке? ви помітили, що всі автомобілі групи fiat ? завжди однаково і не приносить владі? гарне емпіричне правило говорить, що якщо редагування не потрібно, не тому!
1c30e8 ще одну зміну-у разі
1c37ba див. вище
1c3ef0, а також
scuste я не закінчив прокрутки карти! 1d1fdc кут postiniezione (фортуна хочете, що ви не маєте dpf)
1e383c і наступних brrrrrr ось чому тиску не слід цієї мети... інший, що розрахунки!
p.s. що б обмежувач диму? єдине, що я бачу ? оригінал!
Очі, однак, коли ви кладете така карта, особливо для тих, хто dpf, пу? виявитися шкідливим!!!