Стр. 13 з 16 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima
Результати 121 до 130, 154

Обговорення: перша карта edc16 bmw

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    ах манро а він dpf

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    для dpf, що ви скажіть мені?? якщо не видалиш ви не можете перестаратися карту...
    я знаю, але стільки автомобілів ? мого батька...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    додаю файл із зміною обмежувач крутного моменту
    іншим кроком я не розумію, якщо вони справедливі.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    i Dw можуть йти...я не люблю обмежувач крутного моменту...не починати відразу з збільшенням жанру, але raccordalo p? у починається, і навіть наприкінці того ж....тоді поясніть мені, p? мод на карту лямбды?? як ви in bad dad??
    крім того, я хотів би запитати вас...драйвер wish і lim момент запросити 633 нм крутного моменту, але в карту нм>iq qul? максимальне значення??ви впевнені, що є 633nm червона на цій карті??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    немає насправді немає, я не дуже впевнений, не я, включаючи штраф, робити розрахунки
    обмежувач крутного моменту ок, я зрозумів, що мені moddare в тому сенсі, що пік максимального 633 mn їм повинен дати 4000rpm.
    карту лямбда у нього криві, які ходили в обороті, ніж ті, які я бачив, зазвичай і я moddate p? у разі, якщо..
    дай мені руку...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    лім моменту, як ви зробили, не потрібно нічого...чому? limiter? автомобіль до 4000 оборотів, і тільки після не більше....
    збільшення йде, оскільки навіть в лім пара, починаючи з тих же обертів, то ти повинен обов'язково вибрати починаєте moddare Dw, але потрібно починати поступово, з малих збільшень тип 3-6-9-12%.....до досягнення частки бажаного...і тільки після 2500-2800 оборотів можна дати максимум...а потім знизитися до кінця того ж.
    на карту лямбда-ви повинні спочатку визнати, що у вас по осях..дуже звичайно, ви об / хв,всмоктуваного повітря maf в мг/cyc, і iq..після того як ви встановили, що ви, що ви ricalcoli все і печінки відповідно....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    ммм... сьогодні ввечері я повинен добре вчитися в чому справа...
    в іншому випадку я роблю тільки пироги, і я не розумію, що я роблю і навіщо? я роблю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    ось останнього редагування файлу це має бути ок, навіть якщо я був leggerino бачив, що автомобіль має dpf
    єдине, карти лямбда я нехай орі або у всякому разі змінений, але без сенсу, якщо хтось мене виправить... Дякую.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    На жаль, занадто часто стикаються з такою проблемою, я наприклад, навряд чи moddo, якщо я не знаю, що я роблю. Іноді, якщо обмін то тоді контроль з журналу результатів, так що ви можете зрозуміти, які будуть наслідки.
    На жаль, не можу тобі допомогти, чому? один studentello .

Безумовно, хтось тебе дар? рука, що необхідно терпіння.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    мегамозок, спасибі вам в будь-якому випадку, ви побачите, що ми будемо зростати, ми теж... studentelli

Стр. 13 з 16 PrimaПеред ... 31112131415 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •