В sw 1065P351 необхідно змінити біт 6112A, максимальний допустимий надлишковий тиск у впускний колектор. Оригінал ? 1500 потім ви йдете в recovery 1.5 бар, я поставив 1650 році, а потім переїхав у recovery 1.65
В sw 1065P351 необхідно змінити біт 6112A, максимальний допустимий надлишковий тиск у впускний колектор. Оригінал ? 1500 потім ви йдете в recovery 1.5 бар, я поставив 1650 році, а потім переїхав у recovery 1.65
Вибачте, з допомогою якої програми ви зробили з титаном emc
Це можна зробити з ecm, з winols і з будь-якою іншою програмою, чіп-тюнінг.
C'? також на 75 і 90 CV, я виявив, порівнюючи криві проекту OLS 500 MJD8 але деякі карти схожі-і ті, де c'? межа тиску. Я теж вирішена раніше, що я знайшов з допомогою цієї OLS карту підсилення датчика MAP, cio? зменшення значення прибутку, так щоб блок не прочитав, менше, ніж значення реального (трохи не те, що робить опір)
Цей біт я намагався також на grande punto з цим sw і hw 3442P766 - 51806498, тут біт ? у 92EE0. Подивіться на форму кривих, а також поблизу цей біт і, можливо, знайти навіть за іншою версією SW
ви коли-небудь пробували робити тільки це зміна.....бачив, що є деякі, які воліють поставити тільки резисторів....у цьому випадку змінюється лише значення, досить, щоб змінити ,або ? є ще, що можна приймати під час редагування.
Це ? робота пі? чистий, що опір, з турбіни оригінальний кран встановлений дроту ricovery траплялося кілька разів, що було... cos? не пі?... але турбіна оригінал ? навіть занадто... Gi? в 1.6 бар починає робити дивні звуки...
віра, чисто випадково на дп який ви говорите-й? на моїй же ecuта ж адреси
що botta c**чи я в ці дні намагаюся, і я дам вам знати
але moddando той біт в діагностиці дивитеся? завжди тиск правильне, навіть за 1.55 ?
Якщо датчик map ? від 2500 мбар не дивитеся? дуже вище 1.5 бар. Якщо map і 3000 мбар, то передбачити? до 2 бар.
Якщо у вас турбіна оригінал вам настійно не рекомендується перевищувати 1.5 бар.
ні, ні, тепер я gtb14 в 1.6тому в межі, якщо замінити датчик, що ще потрібно зробити?
просто є ідея
в іншому випадку я поставлю манометр в машині і через
![]()