сандро я хотів запитати, якщо у функцію "інтерполяція" Дякую
сандро я хотів запитати, якщо у функцію "інтерполяція" Дякую
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Ок...я хотів би знати, це додаток на android, як називається, може бути, я намагаюся!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ви шукаєте "linear interpolation" на Play Store, і ви знайдете в достатку!
шкода, що ми не можемо бачити екран, чому? я був зацікавлений в тому, щоб зрозуміти більше.....
щоб зрозуміти, як працює winols просто, що є певне, треба сказати, що проблема є damos, тому що без них не вирішити велике, що........
ви, звичайно, якщо ми не кроки часу....? наприклад, мене більше турбує, що зрозуміти функції, для якої ? дата створення програми....я просто не можу зрозуміти, які клавіші, наприклад, щоб побачити значення кривих в 2d....клавіші для збільшення, не один момент, але ряд точок, повторіть на більш криві....коротше кажучи, звичайні і класичні команди, які використовують у titanium
для того щоб зрозуміти ці речі, я можу порадити вам, а також прочитати сторінок назад спробувати використати різні кнопки і команди, і подивитися, що відбувається.
*електро i damos лише одна з багатьох функцій winols, якщо ви знаєте хоча б трохи дозволяє редагувати файли дуже швидко і головне зрозуміти в повній мірі, карту, як він працює.
типу??
Riesumo пост, так як я хотів би chiederevi як я можу зробити масштаб на карті, щоб vedeee краще?