Сторінка 12 з 35 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 від 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    [QUOTE=манро;17122]ciccio але, залишаючи вас, щоб подумали, від egr, якого щиро nun me ne shoves саме для мови видалення ми можемо зробити еквівалентності між дизельне паливо впорскується і заздалегідь завжди повертаються до речі, що було зроблено, щоб зробити розрахунок приблизної?? в іншому випадку не розумію нічого...

дивіться значення золото і в світлі того, що ми сказали валюти, скільки потрібно заздалегідь, щоб обсяг, який вводить ori вам діагноз cos? ви маєте зворотний зв'язок зі значеннями в карти і l? якщо торкатися параметр відповідати обсягом замітки іншого, приймаючи до уваги, що є? що ви зазначили раніше.. як вам здається, як ідея?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не існує? зрозумів, нічого....вибачте, могли б ви пояснити це більш "земля-земля"??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    не ? можна ? мільйонний раз, що я кажу, робити журнал з кількості? дизель і заздалегідь, і інші речі, якщо ви хочете розібратися в ecu, як st? виконуючи замовлення зроблені.. не чекайте, формул, які застосовуються, але тільки міркувати в зворотному порядку, кому він призначений
    Востаннє редагувалось cicciogsr; 04-12-2012 в 22:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    я читав!!! для цього я пишу!!! даю рішення, різке, щоб піти дизель набагато більш високих.. піднімає голівку блоку!!! давайте подивимося, якщо туди потрапити прямо зараз.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у повній темряві....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    тут ? загальна паніка!!!!! hahahahaha... ви б зрозуміли дещо що.. я повинен вам зробити, один з моїх прикладів ???

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо ви говорите, підняти головку блоку..я розумію, ridurreil стиснення....але я не розумію зв'язок щиро...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    після блокбастера в приклад палац сьогодні давайте на прикладі дитини і повітряна куля!!! c'? 5-річна дитина, який надуває повітряну кулю, а після 20 insuflazioni повітря підриває повітряна куля.. дитина-то зростає і доходить до 20 років (і бачив, що там ? народився в таранто і має здорові легені), надуйте повітряна куля, і після 15 insuflazioni підриває повітряна куля..
    Прямо зараз ви там?

Ps: хоча син далеко від мого міста різдво завжди дуже близько з розуму, і я повинен сказати, що це відбувається дуже багато речей..ми сподіваємося, що всі системи найближчим часом.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    але що я зробив поганого, щоб заслужити це???що робити, м? спинка з ліжечка, що надуває кульки???
    хлопці, я не розумію, та дві речі, або я повністю rincretinito і я не розумію, ще один раціоналізатор
    або вас, як вчителя, ви робите дійсно рухатися тіла.....
    я? optrei ще для другої мотивації..... не s? чому?...все не в образу, eee...
    жарт...але я не розумію, в рівній мірі, що ви хочете сказати мені,....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    pi? повітря f? підірвати спочатку кулю, а потім ви можете вести підприємець? дизель ах ах, якщо не хочете його проткнути, потрібно дути повільно... я з тих, які думають, що якщо ми сек не гасне, але горить, пі?...

Сторінка 12 з 35 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •