Стр. 12 з 19 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120, 185

Обговорення: Kess v2.07... хто він?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    я просив і мене просили 580 для автомобілів full tricore і st, трактори 250, якщо я хочу, щоб навіть вантажівка +250. чарівник все це хоче послати його для заміни деяких компонентів. я думаю, що воно дійсно того варто, враховуючи, що l ori коштує багато. єдиний недолік ? що ми повинні тримати нас в instabilit? від клону.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    І хто робить цю роботу???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    На форумі, я думаю, можна не робити реклами, вони роблять це за кордоном. Я не знаю іншого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    І якщо не клон, від послати? На якій підставі вони це роблять? клон eu або китайський клон? В теорії я думаю, ви могли б зробити навіть на один slave оригінальний..., щоб зробити його повний і мати hw оригінальний...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    У будь-якому випадку має instabilit? клон, l ідеально підходить для тих, хто пу? собі це дозволити ? купити оригінал. Це ? робота для фахівців. В іншому випадку ви можете просто робити шкоду для автомобілів клієнтів. Але багато хто не вірить у це, що там не збивають особа.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    мене виникає питання, ви коли-небудь бачили всередині оригіналу і клона? як ви сказати, що клон ? нестійким?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    Я відкрив оригінал і клон і порівняти їх відсутність елементів клону. Es. Відсутній чіп oki. Мій орі ? купив в 2013 році, на жаль, я не маю активну допомогу. Для мене сон-дуже неякісні клони і я б не став довіряти його використовувати. Потім chiss?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    ці європейці і для мене сон-на основі китайського, а те, що говорили мені змінюють 15 компонентів, щоб зробити її надійної і стабільної як оригінальна
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    137
    Я не можу завантажити, чому? Син тільки що зареєструвалися. Мені було б цікаво побачити карти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав robo Visualizza Messaggio
    Я не можу завантажити, чому? Син тільки що зареєструвалися. Мені було б цікаво побачити карти.
    Зв'яжіться зі мною в лічку

Стр. 12 з 19 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •