Стр. 12 з 12 PrimaПеред ... 2101112
Результати 111 118 118

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    фабіо... я б сказав, продовжувати цю дискусію на іншу тему... враховуючи, що це спочатку було для "час вприскування".
    може бути, заряд класика "думка карту... бла-бла-бла" і ділимо на l?... cos? ми уникаємо згадувати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    ви абсолютно праві ,я вже? відкрив тему, цікаво думку, для карти ми можемо говорити на посилання ? це http://www.professionalchiptuning.ne...-147-jtd-115cv

у будь-якому випадку ви переносите свій досвід сьогодні ( відповісти безпосередньо в іншій темі) ...тоді я змінив 3 карти VGT linearizzandole, тому що є багато западин, дивні і, після того як вони linearizzate я зменшується на фінальну частину кривих 6%...те, що я помітив ? що, якщо випад ногою з 1500 оборотів, з будь руху тиск не має піки перебільшені (1.6 1.7 ), а якщо зйомки передач, одна за одною тиск до 2 бар, забитих , крім того (іншого щось дивне), я підняв біт, який визначає максимальний тиск, після якого він має несправності, але пік 2 бари автомобіль не accelerava-й? і дав мені відмова з пониженим turbo ...тепер мені цікаво ,якщо датчик зчитує тільки до 1.5 бар, і я поставив обмеження на 2 бар, а також карту, чому? все ще не в змозі бачити, що я перевищив обмеження, накладене карту ? інше питання, звичайно ? як видалити sti шипи перебільшені, що я руйнують turbo ...ми сподіваємося, що зрозуміти щось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Gionag ? від часу, що ви не дозвольте мені чути, щось сталося? Однак я план я, налаштувавши карту геометрії і йде все краще і краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    у мене було багато, з-за роботи... все добре.
    зробіть так само, і тримайте мене в курсі !

привіт і хорошу роботу

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    61
    як працюють градусів заздалегідь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    хлопці постійно тут і я вітаю, відмінне повідомлення....я просто хотів підтвердження...
    тоді на моїй альфа-jtd edc15c7 з winols в карти часу уприскування, значення перетворення в сша в градусах:0,023437 так я вважаю градусів всього, що мені потрібно, щоб надати tot мм3 палива в tot-бар rail.
    на картах soi я не зрозумів, якщо коефіцієнт перетворення завжди 0,023437 чи потрібно робити розрахунок об/хв*6*час(сша)/1000000???

дякую....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав joker01 Visualizza Messaggio
    хлопці постійно тут і я вітаю, відмінне повідомлення....я просто хотів підтвердження...
    тоді на моїй альфа-jtd edc15c7 з winols в карти часу уприскування, значення перетворення в сша в градусах:0,023437 так я вважаю градусів всього, що мені потрібно, щоб надати tot мм3 палива в tot-бар rail.
    на картах soi я не зрозумів, якщо коефіцієнт перетворення завжди 0,023437 чи потрібно робити розрахунок об/хв*6*час(сша)/1000000???

дякую....
    Ця річ дуже цікава, і я хотів би зрозуміти, я теж так мою, не відповідь, але і запит на пояснення. Перше міркування, що я роблю, є те, що при різних швидкостях обертання колінчастого валу і в однаковий час, кількість градусів повороту не фіксується, але змінюється пропорційно, тобто до 4000 об/хв 1000 us = 24° обертання, але на 2000 оборотів завжди 1000 us всього в 12-й так як ви можете мати значення перетворення, перший і розмірі 0,023437 для перетворення часу уприскування в градусах? це не може прийняти до уваги різні швидкості обертання колінчастого валу.
    Особисто я б завжди розрахунок об/хв*6*час(сша)/1000000, щоб перетворити всі значення часу (в градусах) всі карти, але як я вже говорив, я не впевнений, що і це, що цікаво, я теж люменів на питання.
    Друге питання, яке я ставлю, що ці два методи дають різні результати, тобто, якщо до 4000 оборотів, час у мене 950 us і використання першій формулі я отримую 4000*0.023437=22,26515°, а якщо використовувати другий (який я вважаю найбільш правильним), я отримую 4000*6*950/1000000=22,8°

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    У ці дні я продовжую вивчення інших користувачів на інших форумах, і так як тепер я зрозумів, що я помиляюся.
    Тоді мапу час, ви можете використовувати фактури перетворення 0.976 так що я вважаю сша.
    Для перетворення градусів, використання цієї формули:
    Оборотів*6*час (сша)/1000000=градусів
    Замість того, щоб в карти soi значення перетворення 0.023437 і я вважаю градусів.
    Очікується, проте, підтвердження від якої-небудь фахівець.

Стр. 12 з 12 PrimaПеред ... 2101112

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •