Стр. 12 з 17 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 161

Обговорення: список sw для elm327

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    хлопці, сьогодні я намагався на dobl? що є робота. я почав multiecuscan free версії, я вибрав модель і я підключений на блок управління двигуном (або, принаймні, я думаю, перший пункт зліва). читає мені всі помилки, потім я йду на другій сторінці, де я повинен побачити кілька значень. Напруга батареї мені каже, тиск турбо, а також..але якщо я йду на одометр я від км 0, на два голоси..
    Робити що-то?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопці, сьогодні я намагався на dobl? що є робота. я почав multiecuscan free версії, я вибрав модель і я підключений на блок управління двигуном (або, принаймні, я думаю, перший пункт зліва). читає мені всі помилки, потім я йду на другій сторінці, де я повинен побачити кілька значень. Напруга батареї мені каже, тиск турбо, а також..але якщо я йду на одометр я від км 0, на два голоси..
    Робити що-то?
    не думаю, що, може бути, і був відремонтований одометра в ecu, або і elm не може прочитати те, що на мене і сталося, що з моїм ELM і другу, взяті разом, в той же продавець і абсолютно однаково, не міг зробити діагностику в пункті 1.2 8V і alfa GT 1.9 JTDM (з одним та з інших немає) або на деяких авто для мене значення не правильні, як ніби там якась помилка передачі даних між ELM і ПК

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    не ? що я повинен змінити мій elm (зміна внутрішнього опору), щоб читати певні значення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Ce опір від видалення деяких версіях elm, так? деякі мають опір більше, що не робить правильно спілкуватися з obd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав *********pro Visualizza Messaggio
    якщо робота ? зроблено добре, не бачу ніяких відхилень на одометрі-
    якщо робота ? було зроблено в ecu nn подивитися що-небудь...якщо ? було зроблено тільки в спідометрі ви бачите, все в порядку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Точно, як каже хороший dibbuzz з elm, ви можете прочитати те, що саме проходить лінія can, але якщо вони змінили дані одометра в ecue потім вони завантажили l одометра спідометра не подивитися нічого, а якщо зробили лише 2, то відомо, легко, додам, крім того, принаймні, на автомобілях fiat з офіційним діагнозом потім examiner і можна зробити перевірку (читання) принаймні, так я пам'ятаю що дозволяє побачити км фактичних роблять, наприклад, контролю тиску turbo у часі і побачити, навіть одометр тобто половина видів журналів multiecuscan але з офіційним діагнозом мене виявили км фактичних моя стара точка jtd, до якої scaricarono 200 тис. км

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    але саме дивне ? що коли я йду на одометр не ? що мені виповнюється км менше, але він каже мені, км 0... ось чому я сумніваюся, на мій elm. ? напруга батареї ? правильно, тиск boost, а також (я думаю)... може залежати від цього опору?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Подивіться, може залежати від багатьох факторів, навіть від якості? той же dell інтерфейс elm, що не може прочитати ці дані, я буду я купив, 2 разом, той же продавець один, працює добре, і робить те, що йому здається,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    деякий час тому я зробила тест на шістнадцять, мій друг, якщо я йду на голос одометр мені km0 але якщо я йду на одометр один від останньої заміни fap мені км dell автомобілі праведників. Може залежати від того опору від зміни
    ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я думаю, l elm не спілкується правильно

Стр. 12 з 17 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми