Стр. 12 з 12 PrimaПеред ... 2101112
Результати 111 117 117
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    тоді моя проблема була в читанні в школі є marelli, що потім я прочитав в k-line...тепер я думаю, я зрозумів проблему, спасибі друже...якщо ви подивіться уважно на фото те, що я написав, і те, що c ? на документи півня розумієте, проблема

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    тому і 6jf не marelli 8 але ви читали, що тип процесора монтує
    mpc555lfmzp40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Для marelli mj8f потрібно змінити schedino...
    як це змінити schedino? ви пу? подивитися вкладення зміна? так мені, то я створюю тільки для 8f2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав giama Visualizza Messaggio
    ці проводки, що я
    проводки ті ж, що і я...один для edc17, один адаптер cmd для bosch та іншого, те, що ви говорите, я, тільки, що мій був спалений не давав 12 вольт ваш ? добре, замість цього...от і все!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав Rebound Visualizza Messaggio
    я commettevo помилки нерозумно...вибирав її голос "Виберіть драйвер" ecu за допомогою Fiat Punto Evo...
    замість цього я повинен був вибрати з BDM/JTAG, а потім MPC і т. д екю розпізнається, і ви продовжіть читання...
    Що стосується відкриття ecu: я мокрий met? ecu в скипидар, щоб розм'якшити "клей, герметик," біла ніч...і після цього? ? pi? легко відкрити її.
    Я читав на форумах, що galletto v53 з rel? синій не працює в борг...моя rel? синій досі не вдалося, тільки з запису на iaw59f.
    привіт rebound, де знаходиться цей скипидар? китайські магазини? я читав, що ? вид плямовивідник, і він використовував багато років тому...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Вибачте, якщо я прошу роз'яснення, я цю тему у вільний від роботи час, але мені підтвердили, що ми не говоримо про 8f2p2 але marelli 6jf або 6f3 спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Вибачте, якщо я прошу роз'яснення, я цю тему у вільний від роботи час, але мені підтвердили, що ми не говоримо про 8f2p2 але marelli 6jf або 6f3 спасибі
    Вирішена я прочитав всі обговорення ? почалося з 8f2p2, а потім закінчив з 6jf вибачте

Стр. 12 з 12 PrimaПеред ... 2101112

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •