Стр. 12 з 40 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 394

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Pi? чи не сік ? то; видно, що sar? двигун конкурсі без систем доочистки вихлопних Газів, ****llo Аш трохи більше? високий не може? зробити, це вклад у здоров'я двигуна, з урахуванням особливостей disperdenza мастила, що вам треба? бути замінений-й? часто мастильних матеріалів зі Спалахом низькі, але в рівній мірі диспергування, а потім additivati з пакетів, але не обмежуючись цим, тип TC3158 класу API CF4 "Ashless", антиоксиданти типу пакетів GL1951, T151 Etc.Etc...

Потім у виборі масла враховуйте їх additivazioni анти-тертя, про яких я доклав PDF в попередніх постах, важких промислових, тип бази, що використовується виробником, а також? характеристики оголошені.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Аналіз spettrofotometrica не ? зазначена в цих випадках ? що для мас-спектрометрії. І це в останній раз ? дорого з-за попередньої обробки зразка та інструменту у використанні. Оператори також є вузькоспеціалізованими
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Точно, я теж говорив, типу ВЕРХ або ПМС, але не всі в змозі оцінити концентрації виявлені, залежить від інструментарію, використовуваного, що я знаю!
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    І складної теми, як з точки зору ВЕРХ (метод хроматографічного), ICP-Мас (спектральний метод), з тих, в off-topic, і ви annoierebbero у так багато. Думаю, краще дозволити пропустити цей виступ. Тоді я не знаю...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    Використовував завжди мобіл-1 0-40 w на mercedes clk 220cdi , ? мені завжди було дуже добре ,
    також на гольф-4 і opel corsa c 1.3 mj , завжди mobil 1 , з відбитком інший, звичайно!! =)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    особисто я використовую bardhal, і я завжди дуже добре присадки в масло не використовується. Добавка іноді дизельне паливо для очищення системи
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    я використовую в якості добавки в масло, то zx1 на основі fluoretene, і, що сказати, я прекрасно вже кілька років.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав *********pro Visualizza Messaggio
    я використовую в якості добавки в масло, то zx1 на основі fluoretene, і, що сказати, я прекрасно вже кілька років.
    Можливо, ви мали на увазі fullerene...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я хотів би запропонувати цей опитування, щоб побачити, яке моторне масло ви виявилися краще і який по-вашому ? краще? Йде завжди добре, так добавка, тефлон, наприклад?

Я використовую bardahl xtc 60 масло 5w40, на мій 147 jtd ex 115 і я набагато краще, ніж selenia, які я використовував раніше, але не використовую присадки.
    Я теж, у мене завжди було добре з л масло bardahl xtc використовував завжди на моїй старій Альфа - ... в наступний купон поставлю його
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я хочу уточнити, що не так ? офіційний присутність fullerene в ZX1, але ? новина, опублікована в тих, хто, в той час, вирішила імпортувати його. Тест-факти і аналіз, не ? ніколи не було виявлено наявність цієї добавки EP молекули-тверді, крім того, що я знаю, той же виробник, він ніколи не рекомендується використання одного й того ж масла у двигуні.
    IP

Стр. 12 з 40 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •