Є проблеми трубопроводи дизельного палива? Фланець 25мм, чому? Розум подає на блок?
Є проблеми трубопроводи дизельного палива? Фланець 25мм, чому? Розум подає на блок?
ось, я не зварний, без фланця, я мав сумний досвід зі зварюванням на чавун, навіть з електродами конкретних не кажучи вже про нитки, я завжди боюся, що не приймають і тут, навколо, не з'? ніхто не достатньо хороший і з я впевнений. сказавши, що я працював весь день я, я відкрив знак всмоктування gt2256v, чистий, працює правильно, перевірено, гра крильчатки і повнота палітри, все ок, випускних я не торкнувся, бо геометрія відмінно працює, так що я чистий, гайки впускних і знову до L, ніж до collettorwe розряду. Я пішов, щоб отримати колектор, подарували друг-механік, який я повинен був трохи виступає старий bravo jtd 105, випускних такі ж, що приємнопотім за допомогою датчика я перевірив, якщо фланці можуть бути парними, фланець 1.9 ? злегка овальні , pia значною orizzontalemnte і більш вузький по вертикалі, а потім я asolato отвір вихлопної gt2259 creandogli один svaso більше, ніж те, що має для giadagnare ці 1,5 мм на сторону, що йому не вистачало sil боку широкого, для сторони, стрес і де вихлопні гази, тому я не створить вихори бо ви innestera на отвір більш широке, я розширив отвори турбіни з наконечником 12 мм asolati в бік центру для того, щоб ввернути в колектор, верхній частині я використовував filettatire, містяться в випускний колектор з болтами на 8, вище частина гвинта 8 з, в даний час не існує садівника і шайби, я повинен піти і забрати їх в понеділок, або збільшені отвори для болтів, металева прокладка, куплене спеціально і п'яний і все. для downpipe мені надали разом з турбіни на водостічна труба оригінальної dalq uale я відрізав фланець з 3 отворами трикутної та saldero на мій водостічна труба, труби масла верхня подача повинна lalzare пензлем, нижній усеро трубка силіконовий або те, що і старий, але б'є трохи на гайку зливу
додаю інші фото в porssimi повідомлення
додані фотографії, rar, 18
ось вони, в пост, не до мене, він взяв
Я зібрав gt2256v, я повинен сказати, капусти, що відставання, з картки, не чіпати нічого, тільки змінюючи turbo пік 1.2 бар на 2500 оборотів і піднімається до 1.4 бар після 3500 оборотів, завтра я почну вчитися на карту, але, я думаю, доведеться сильно збільшити карту duty cicle від геодезистів
? турбіни старого покоління зараз, що ще має крильчатку зливного veeery важкий ...
я тобі рекомендував, брг на підшипники, і ви мені сказали, що без прийняття цього величезний bubbone turbo з gtb1756vk ти 2 бар на 2000 об / хв......
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Hhahhahaaa величезний bubbone ви сильна!! Я знаю,? я оцінив добре, ваша порада, але мої фінанси дозволили мені прийняти це, а якщо знає моя дружина мене вбиває![]()
Тепер я barbaramente приніс карту тиску turbo 1800 мбар до 3000 обертів і все, відповідно і карту duty cicle геометрії +16% в даний час піку навіть занадто багато мета-газ, тому вже? 1.7 бар, а ? очевидно, що доказ варварської, щоб побачити, як реагує на турбо я зробив мені три їв, тобі і печиво, перш ніж іти на роботу. Сьогодні я починаю карту, щоб добре, коли я спокійно і час
якщо тарі добре vgt і pid відставання отримаєте ****llo оригінал, не турбуйтеся і не працювати, тільки карту мета, в іншому випадку зробіть гарні пошкодження!