привіт, хлопці, я відправлю файл 159, що я, змінивши прямо зараз дайте мені деякий думку, вважайте, що ще fap і що я повинен видалити, але поки я не знайшов де
подивитися вкладення нижче
привіт, хлопці, я відправлю файл 159, що я, змінивши прямо зараз дайте мені деякий думку, вважайте, що ще fap і що я повинен видалити, але поки я не знайшов де
подивитися вкладення нижче
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 09:08
привіт,
я поки не можу переглядати вкладення, тому я не можу дати вам погляд на карту, я можу сказати вам, що для вашого автомобіля fap, його можна видалити без проблем з ecusafe... ? один з тих авто, що таке програмне забезпечення працює краще.
доброго дня, павло 159 особисто я не знаю, скільки разів я намагався ecusafe, але не працює, навіть демо-версію з сайту, встановлюю, але не відкривається я не знаю, як
пошук також на ******..я знайшов його досить легко і працює...ECUSAFE для всіх
Дозвольте мені знати, якщо ви можете знайти його
номери hw і sw має свій блок управління? cos? може бути, я бачу, якщо я можу дати вам руку indicandoti адреси, на якому діє ecusafe
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 08:23
дві архіви пошкоджені, тому я не можу їх побачити,не потрібно nominarli.rar але zipparli з rar.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вибачте, я перейменовані, і тепер я, поміщених в архів
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 09:08
мадонна бійню в комплекті все, лопнув,кілька кроком і негативні recoveri запевнив,seghettamenti і fumera'.
Востаннє редагувалось admin; в 13-05-2013 09:49
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
збільшення негативних йдуть добре, в тому сенсі, що повинні бути негативні, проблема ? що вони перебільшують, щоб мати dpf, то авансові платежі не служать нічого, cos? високі (в основному, чому? тривалість вприскування ? незмінною)...
Тиск в магістралі rail ? allucinantemente і надмірно високою обмежувачі не відповідають належним чином, egr parzializzata, але я сумніваюся, що це було дійсно метою?
Ми укладаємо з duty clycle змінної геометрії (ECM "пори overboost"), який буде мати піки і тиск в повсякденному використанні перебільшені...
вау спасибі всім x, що відповіли мені і перша карта, що я роблю, тільки без ніхто, що я десь пряма