Стр. 12 з 23 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    *final fantasy...ви знаєте, що те, що ви говорите, не ? можна?навіть не оновлюючи вр в rail екю не може? перейти prex встановлений в карту...
    наприклад, якщо bp карта " rail оригінальний зупиняються на 70mm3, для значень IQ вище 70mm3 екю на картинках все видно? всі значення IQ, рівні 70mm3...
    насправді і дивно маріо, але я зробив цю роботу, ти пам'ятаєш, я розмовляв на інший потік, коли я піднявся карту rail-все в порядку, сара був, мабуть, пік або помилка в фесі, але так було riposrtato на журнал

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ви обмежувач дизельного палива залежно від темп, modda обмежувач на 11000 до 1CC0B2 в тому числі, 1CF404 c'? помилка ПОВИННА бути орі, системи ці дві речі, подивитися, що помилка піде далі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ...безумовно, помилка фес...? неможливо, що станеться те, що ви говорите, Ебу не може? тобі тиск не встановлені...чому? не знаєте, де перед нею шукати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок, Tidus, правильно 1cf404 і 1cc0b2.
    Як ? можливо, що цей обмежувач видів цієї помилки? навіть після того, як я написав вам близько 2700 оборотів він мав mancamenti, як якщо tagliasse чистого палива...
    pi? пізніше спробую її виправлення, в той же час, якщо я застосовую також і інші поради, які ти мені дав :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ...безумовно, помилка фес...? неможливо, що станеться те, що ви говорите, Ебу не може? тобі тиск не встановлені...чому? не знаєте, де перед нею шукати!
    be ефекти для 100mm3 дизельного палива він інтерполює, не має значення, а може бути, прибув для інтерполяції

Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    ок, Tidus, правильно 1cf404 і 1cc0b2.
    Як ? можливо, що цей обмежувач видів цієї помилки? навіть після того, як я написав вам близько 2700 оборотів він мав mancamenti, як якщо tagliasse чистого палива...
    pi? пізніше спробую її виправлення, в той же час, якщо я застосовую також і інші поради, які ти мені дав :-)
    тому що ці карти відносяться крило температури, а потім ? нормально, спробуйте з карти правильні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    *final fantasy...але з тим, що інтерполює?що вона знає, що макс тиск, який пу? дати ? 1600...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    і зараз, крок в іншу 3d! давайте подивимося, якщо я можу дати і я свій внесок, щоб відкрити додаткові картки на edc16 :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Tidus карту доведена, і помилка зникла...тепер не від іп? немає проблем!
    надання ? персонал, очевидно, маючи на увазі, що це карта soft, terr? cos? принаймні, фінч? не видаляю dpf, то ми бачимо, налаштувати її раніше :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я б я тебе очі на середню відстань кожної регенерації, cos? ви dimezzer? протягом короткого часу, то мені щиро прямих ліній, далі обмежувач не подобаються, якщо двигун виходить з діапазону оптимальної температури там повинен бути обмежувач дизель, в іншому випадку ви ризикуєте розбити всі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Сандро навіть мені дуже подобається...хоча машина їде добре, не робить мене спати, спокійні сни, не мати ці обмежувачі...я взагалі сон навпаки навіть тягнути прямої лінії на лім моменту я зрозумів, ті, дизельне паливо.
    Що кроком я поради дати на ці обмежувачі? у 15/16% як ви думаєте, що може бути хороший зростання?

Стр. 12 з 23 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •