ви обмежувач дизельного палива залежно від темп, modda обмежувач на 11000 до 1CC0B2 в тому числі, 1CF404 c'? помилка ПОВИННА бути орі, системи ці дві речі, подивитися, що помилка піде далі
...безумовно, помилка фес...? неможливо, що станеться те, що ви говорите,Ебу не може? тобі тиск не встановлені...чому? не знаєте, де перед нею шукати!
![]()
ок, Tidus, правильно 1cf404 і 1cc0b2.
Як ? можливо, що цей обмежувач видів цієї помилки? навіть після того, як я написав вам близько 2700 оборотів він мав mancamenti, як якщо tagliasse чистого палива...
pi? пізніше спробую її виправлення, в той же час, якщо я застосовую також і інші поради, які ти мені дав :-)
*final fantasy...але з тим, що інтерполює?що вона знає, що макс тиск, який пу? дати ? 1600...
і зараз, крок в іншу 3d! давайте подивимося, якщо я можу дати і я свій внесок, щоб відкрити додаткові картки на edc16 :-)
Tidus карту доведена, і помилка зникла...тепер не від іп? немає проблем!
надання ? персонал, очевидно, маючи на увазі, що це карта soft, terr? cos? принаймні, фінч? не видаляю dpf, то ми бачимо, налаштувати її раніше :-)
я б я тебе очі на середню відстань кожної регенерації, cos? ви dimezzer? протягом короткого часу, то мені щиро прямих ліній, далі обмежувач не подобаються, якщо двигун виходить з діапазону оптимальної температури там повинен бути обмежувач дизель, в іншому випадку ви ризикуєте розбити всі...
Сандро навіть мені дуже подобається...хоча машина їде добре, не робить мене спати, спокійні сни, не мати ці обмежувачі...я взагалі сон навпаки навіть тягнути прямої лінії на лім моменту я зрозумів, ті, дизельне паливо.
Що кроком я поради дати на ці обмежувачі? у 15/16% як ви думаєте, що може бути хороший зростання?