Стр. 12 з 42 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 від 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Так я не зрозумів, час залишаю їх оригінали я їх rimodifico, як я їх змінені з lanvecchia карту перетворення iq

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Tidus...то...modda тільки там, ДЕ ПОТРІБНО
    якщо у вас є час, які зупиняються в 70...подивитися bp 165...
    ke фінал-40 70 100...
    і ви розрахунки тільки час er 70 і 100...і те ж саме для досягнення... ps: мене на fb

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді мої часи приходять до 80mm3, теоретично ecu інтерполює потім відкрив би bissogno раз повторити, те, що я прошу ?: ecu дозволяє мені прибути вже в 100mm3 з 450nm крутного моменту, як в карті перетворення, або я в будь-якому випадку зупинився від limiotatori дизельного палива драйвер?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    тоді мої часи приходять до 80mm3, теоретично ecu інтерполює потім відкрив би bissogno раз повторити, те, що я прошу ?: ecu дозволяє мені прибути вже в 100mm3 з 450nm крутного моменту, як в карті перетворення, або я в будь-якому випадку зупинився від limiotatori дизельного палива драйвер?
    якщо ви запитаєте педаль 500nm момент...екю, слід, перш ніж побачити, якщо їх обмеженим числом десь...потім йде в карту перетворення, і закон ke x 500 служать 100mm3...йде в карту час...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    вже те ? проблема, я не змінений, немає обмежувача дизельного палива або пара, що це за драйвер, бо не знаю їх, тому мій страх ? що ця операція мені не знадобиться, ammeno, що досить змінити обмежувач крутного моменту в драйвері, тобто "обмежувач максимального крутного моменту"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    та ну...тоді ? легко обійти цю проблему...нехай bp часів золотих, і оновлення останні два стовпці з часів 70 і 100... екю creder? додати 80, але вона уприскує 100

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    і aggoingo, що, отже, в цьому випадку я не повинен навіть піти на зміну карти крутного моменту і педалі, бо, змінивши час зростання вже дизель не робити, ноя ще, потім ретуші часи, u шерсть rail та турбонаддув, і, звичайно, авансів, не торкаючись карти крутного моменту, що, оскільки збільшення часу на 80mm3, який вважає, надати ne inietto 100, але потім, враховуючи, що на карту перетворення прибуття до 76mm3 я повинен встановити це значення в 80mm3, сподіваючись, що це не є якийсь обмежувач дизель навколо виставитися під 80mm3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be ? ват " що я зробив до сих пір, то це міркування також покласти карту перетворення iq 150cv ? даремно, чи я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Точне...? я їй lim момент я сказав би вам, їх, як тобі подобається...cos? ви керування, надання автомобіля

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    то зроблені проби з мапу тільки з карти перетворення змінено з 150 к.с., зрозуміло, нічого не змінює, наведені значення до 100m3 в карту, а в фесі я виявляє максимальну кількість вводять в розмірі 86.70mm3, показаному на 350 нм максимального крутного, а потім, як в оригінальній карті, тепер у мене завантажується і добре, тобто я залишаю ту, для якої я припускаю, що я міг би привести всі карти, пара золотих, збільшуючи тільки ті навантаження parzializzati, щоб отримати відповідь більш оперативно і працювати тільки на час і авансових платежів, тиску в рампі obbiattivo 1650 і прочитана 1604, моя радість, інжектор 3, принаймні виправляє в 3.4mm3, дам чисту з добавкою спеціального сподіваючись, що це просто бруд, насправді-то borbottio до мінімуму, це робить, але дуже мало, майже не помічають

Стр. 12 з 42 PrimaПеред ... 2101112131422 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •