Так я не зрозумів, час залишаю їх оригінали я їх rimodifico, як я їх змінені з lanvecchia карту перетворення iq
Так я не зрозумів, час залишаю їх оригінали я їх rimodifico, як я їх змінені з lanvecchia карту перетворення iq
Tidus...то...modda тільки там, ДЕ ПОТРІБНО
якщо у вас є час, які зупиняються в 70...подивитися bp 165...
ke фінал-40 70 100...
і ви розрахунки тільки час er 70 і 100...і те ж саме для досягнення...ps: мене на fb
![]()
тоді мої часи приходять до 80mm3, теоретично ecu інтерполює потім відкрив би bissogno раз повторити, те, що я прошу ?: ecu дозволяє мені прибути вже в 100mm3 з 450nm крутного моменту, як в карті перетворення, або я в будь-якому випадку зупинився від limiotatori дизельного палива драйвер?
вже те ? проблема, я не змінений, немає обмежувача дизельного палива або пара, що це за драйвер, бо не знаю їх, тому мій страх ? що ця операція мені не знадобиться, ammeno, що досить змінити обмежувач крутного моменту в драйвері, тобто "обмежувач максимального крутного моменту"
та ну...тоді ? легко обійти цю проблему...нехай bp часів золотих, і оновлення останні два стовпці з часів 70 і 100...екю creder? додати 80, але вона уприскує 100
![]()
і aggoingo, що, отже, в цьому випадку я не повинен навіть піти на зміну карти крутного моменту і педалі, бо, змінивши час зростання вже дизель не робити, ноя ще, потім ретуші часи, u шерсть rail та турбонаддув, і, звичайно, авансів, не торкаючись карти крутного моменту, що, оскільки збільшення часу на 80mm3, який вважає, надати ne inietto 100, але потім, враховуючи, що на карту перетворення прибуття до 76mm3 я повинен встановити це значення в 80mm3, сподіваючись, що це не є якийсь обмежувач дизель навколо виставитися під 80mm3
be ? ват " що я зробив до сих пір, то це міркування також покласти карту перетворення iq 150cv ? даремно, чи я помиляюся?
Точне...? я їй lim момент я сказав би вам, їх, як тобі подобається...cos? ви керування, надання автомобіля![]()
то зроблені проби з мапу тільки з карти перетворення змінено з 150 к.с., зрозуміло, нічого не змінює, наведені значення до 100m3 в карту, а в фесі я виявляє максимальну кількість вводять в розмірі 86.70mm3, показаному на 350 нм максимального крутного, а потім, як в оригінальній карті, тепер у мене завантажується і добре, тобто я залишаю ту, для якої я припускаю, що я міг би привести всі карти, пара золотих, збільшуючи тільки ті навантаження parzializzati, щоб отримати відповідь більш оперативно і працювати тільки на час і авансових платежів, тиску в рампі obbiattivo 1650 і прочитана 1604, моя радість, інжектор 3, принаймні виправляє в 3.4mm3, дам чисту з добавкою спеціального сподіваючись, що це просто бруд, насправді-то borbottio до мінімуму, це робить, але дуже мало, майже не помічають