Перш ніж impazzisca, ви можете ввічливо сказати, що значення перетворення ви використовуєте на осі?
Враховуючи план 1D69B4:
Вісь X йде від 861 до 5000, тому я припускаю, що RPM --> coeff. перетворення = 1
Вісь Y йде від 3000 до 9000! Що повинно бути і що coeff. перетворення використовуються?
Осі Z, скажіть, бути градусів заздалегідь: у діапазоні від 950 до 1400! Що coeff, що використовуються для їх перетворення?
для осі z-перетворення повинно бути зроблено для 0,023437..., а потім-1400 пунктів-32,8 градусів, у кутових відкриття..
для осі y, який повинен бути або iq або temp двигун,я думаю, більш...коефіцієнт перетворення і 0,010000....
p.s:насправді, барт, я теж втрачаю волосся....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Питання, напевно, дурний...
Хто-небудь знає, як здійснюється тиск упорскування на цей тип двигунів? І виключно механічна, без електронного управління? Якби хтось випадково якої-небудь документації з цього питання, і хотів би опублікувати його, то я був би вдячний: я б хотіла поглибити свої знання про...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
riapro цю тему, чому? я хотів sapene пі? на цих двигунах, зокрема, я в майстерні tdi 3-циліндровий. Я читав, я думаю, все те, що ? написав італійською мовою в інтернеті щодо цих карт, наводжу:
карти, які регулюють тривалість 6, 2 з них 10x10 і знаходяться на початку і в кінці, я читав, що "при повному навантаженні", але не знаю, що це означає.
решта 4-про 4-граничні значення температури двигуна, від пі? холодна вода в pi? гаряча.
потім інші карти, головне наявність IS (injection start), які 10 картки без осі знань, дуже дивно, чому? повинні регулювати випередження упорскування? якщо я введу коефіцієнт перетворення 0,023438, зауважу, що значення є повністю фіктивними (хтось говорить про зміщення). Про IS я читав, що ви змінили в негативну.
Хтось пу? підтвердити, чи є? що я повідомляю ? правильно?
Дякую
edit я неправильно писати, це не правило, заздалегідь, але кут початку.
повна навантаження означає, що ці карти використовуються в ебу, коли попираешь на планшет педаль акселератора
Що ебу встановлює 3 cilibdri? Завжди bosch?