Стр. 11 з 11 PrimaПеред ... 91011
Результати від 101 до 108 108

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    То ribadisci факт, що якщо насос не досягає мети автомобіль йде відмова..
    Якщо ви хочете, спробуйте карту орі тільки з mod тиску в рампі, postatela, а також..
    І ви розумієте, що gi? ви досягаєте високих тисків, але, як відкрийте кран зак..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    однак ми повинні розуміти, що ріже зробив
    напевно з насос оригінальний запитом дизель-й? висока буде? межа, але, якщо все буде добре до 1450, а потім, у 1451 блимає, не думаю, що
    ви можете спробувати карту ori-й? зміна тільки тиску і відповідні обмежувачі, піднімаючись від 1450 з невеликим кроком, в той час, і робити журнал, щоб побачити, якщо тиск ? стабільним або коливається, і якщо лампа загоряється
    у наступні вихідні, якщо у мене є час і якщо моя морська свинка дозволить мені, я буду робити якісь випробування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    нічого у мене не було ще можливості? зробити тести, щоб? я побачив, як інший мій друг, який має місце
    я змінений, так само як і гонки, і я підтвердив, що не горить жоден індикатор
    opel, я знаю, що є якийсь блок в пі? або все одно відрізняється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    нічого у мене не було ще можливості? зробити тести, щоб? я побачив, як інший мій друг, який має місце
    я змінений, так само як і гонки, і я підтвердив, що не горить жоден індикатор
    opel, я знаю, що є якийсь блок в пі? або все одно відрізняється
    Я теж тримач експерименти, в ці дні, але ми стежимо не тільки я можу щось зробити. Між тим, я повинен зібрати, щоб мій друг, карту з rail 1440 max, щоб не включити індикатор, але ми знайдемо спосіб, щоб розблокувати рано чи пізно. Страждати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    може бути, в інші дні я можу спробувати, принаймні, на місце, тепер працює з 1460, але я міг би спробувати, наприклад, 1500, щоб побачити, якщо все в порядку
    єдина відмінність, що відомо в реальності? ? що другий біт 775-що ? в іншій області між opel і fiat

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    я пробував карту з проханням 1450, не світиться жоден індикатор
    крім того, я спробував з діагнозом і тиск, слід абсолютно необхідного значення і ? стабільний
    на жаль, у мене не було часу, щоб спробувати зі значеннями pi? високі, що відбувається в діагноз, я хотів спочатку вставити карту, щоб не мати проблем
    однак, я корекція, fiat працює в 1470 без проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Novosti? ???? ніхто не знає, повідомити, де різниця між картами fiat і opel щодо обмеження rail ???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    у свій час я p? зупинився на цих
    немає більш докладної інформації? на жаль

Стр. 11 з 11 PrimaПеред ... 91011

Теги для Цієї Дискусії

Запис