Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 118

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    посилання видаленаось посилання ...і ось карту 147mod7.rar ...є ще деякі речі робити, але, на жаль ? прийшло літо і роботи в харчовій промисловості 12-13 годин на день, так що я тільки час спати XD , дайте мені знати, що ви думаєте
    Забороняється publicare зовнішніх посилань на форумі, за пі? увагу
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Вибачте, але я не можу завантажити відео, і у мене немає можливості це зробити, див.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Вибачте, але я не можу завантажити відео, і у мене немає можливості це зробити, див.
    карту ? досить дивно,
    мене син подивився на неї з ECM... і мені здається, що тиск турбо ти не змінена, але тільки обмежувач залежно від температури... можна ?
    обмежувач крутного моменту ? нормально, що "команда" ?
    105mm3 з турбіни оригінал може бути ? занадто

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ось так я і знав, що ви impressionavi ... тоді поясню, що я зробив.... Обмежувач крутного моменту l я зробив в команді є багато інших карт, обмежувати себе дизельне паливо, карти, turbo, але я не чіпайте, в іншому випадку тиск мене розрив труби, чому? зростає(бідолахи, вони ще ті орі гума), і я перейшов тільки тієї температури, щоб не мати проблем при будь-якій температурі, на 105 мм3 не знаю, якщо це занадто багато, але не палить і припущень 2 : чи їх не inietto по-справжньому, або у мене достатньо повітря, щоб переробити його

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Ось так я і знав, що ви impressionavi ... тоді поясню, що я зробив.... Обмежувач крутного моменту l я зробив в команді є багато інших карт, обмежувати себе дизельне паливо, карти, turbo, але я не чіпайте, в іншому випадку тиск мене розрив труби, чому? зростає(бідолахи, вони ще ті орі гума), і я перейшов тільки тієї температури, щоб не мати проблем при будь-якій температурі, на 105 мм3 не знаю, якщо це занадто багато, але не палить і припущень 2 : чи їх не inietto по-справжньому, або у мене достатньо повітря, щоб переробити його
    надання відчуваєш лінійної ? чи тягне з "дірки" ?

ніякого враження, мої не краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Починає тягнути з 2000 оборотів і тягне до обмежувача, але, можливо, у верхній пу? зробити іп?

Про це краще з 4? і 5? відчуває себе трохи "діра", але не пам'ятаю, які режими... я Повинен бачити, і ви знаєте? не ? щось дуже акцентовано
    Востаннє редагувалось leandro89; 20-07-2014 до 14:52

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Про це краще з 4? і 5? відчуває себе трохи "діра", але не пам'ятаю, які режими... я Повинен бачити, і ви знаєте? не ? щось дуже акцентовано
    90%, якщо ви робите журнал, ви побачите, що в місці отвір, ви отримаєте падіння тиску... що вам полегшує maf, і ви зняти обмежувач...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Так, дійсно, тиск падає, як ви я вже? сказав... Піднімається, то падає, то піднімається... А я роблю тести, змінивши управління vgt, але досі ще нічого... Я пробував, поставивши значення за допомогою вашого файлу, але якщо йде те ж саме, навіть якщо падіння відповідні значення b. P. дизель змінені.... Зараз я завантажений іншою, а після обіду я намагаюся... я Тебе знаю... Ти якоюсь ідеєю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Але... vgt яку карту штрихи ? Варто ecu має 3... damos називає sport / eco / transient

Я думаю... я йду в пам'яті... що ecm тільки еко
    Інші знаходяться поза drv

Будучи поза домом, не можу перевірити адреси... але якщо ви c'? в іншій дискусії, в якій перелічено

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    все я міняю всі три, чому? я взяв знайомство з winols, а потім я знайшов...але і без winols я з видом, тому що багато схожі один на одного

Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •