Вибачте, але я не можу завантажити відео, і у мене немає можливості це зробити, див.
Ось так я і знав, що ви impressionavi... тоді поясню, що я зробив.... Обмежувач крутного моменту l я зробив в команді є багато інших карт, обмежувати себе дизельне паливо, карти, turbo, але я не чіпайте, в іншому випадку тиск мене розрив труби, чому? зростає(бідолахи, вони ще ті орі гума), і я перейшов тільки тієї температури, щоб не мати проблем при будь-якій температурі, на 105 мм3 не знаю, якщо це занадто багато, але не палить і припущень 2 : чи їх не inietto по-справжньому, або у мене достатньо повітря, щоб переробити його
Починає тягнути з 2000 оборотів і тягне до обмежувача, але, можливо, у верхній пу? зробити іп?
Про це краще з 4? і 5? відчуває себе трохи "діра", але не пам'ятаю, які режими... я Повинен бачити, і ви знаєте? не ? щось дуже акцентовано
Востаннє редагувалось leandro89; 20-07-2014 до 14:52
Так, дійсно, тиск падає, як ви я вже? сказав... Піднімається, то падає, то піднімається... А я роблю тести, змінивши управління vgt, але досі ще нічого... Я пробував, поставивши значення за допомогою вашого файлу, але якщо йде те ж саме, навіть якщо падіння відповідні значення b. P. дизель змінені.... Зараз я завантажений іншою, а після обіду я намагаюся... я Тебе знаю... Ти якоюсь ідеєю?
Але... vgt яку карту штрихи ? Варто ecu має 3... damos називає sport / eco / transient
Я думаю... я йду в пам'яті... що ecm тільки еко
Інші знаходяться поза drv
Будучи поза домом, не можу перевірити адреси... але якщо ви c'? в іншій дискусії, в якій перелічено
все я міняю всі три, чому? я взяв знайомство з winols, а потім я знайшов...але і без winols я з видом, тому що багато схожі один на одного